Provozuje:
Juris Real Estate

Známá stavební spořitelna reaguje na potřeby klientů.

Inovuje Půjčku Pro Bydlení.

Známá stavební spořitelna reaguje na potřeby klientů.

autor. JURIS REAL

Inovuje Půjčku Pro Bydlení.

Od 1. července nabízí stavební spořitelna Wüstenrot Půjčku Pro Bydlení bez nutnosti zajištění zástavním právem až do výše 1 milionu korun. Při financování družstevního bydlení se tato částka zvyšuje na 2 miliony korun. Půjčka ProBydlení je poskytována bez poplatků za uzavření smlouvy o stavebním spoření, zpracování a poskytnutí úvěru i za správu úvěrového účtu. Ke smlouvě o stavebním spoření lze navíc získat státní podporu až 2 tisíce korun ročně.

Půjčka Pro Bydlení je ideálním způsobem získání potřebných finančních prostředků na úhradu nákladů na úpravy a rekonstrukce nebo modernizace bydlení, dodělávky na míru, ale i vybudování nového bazénu nebo předělání kuchyně. „Půjčka Pro Bydlení je výhodná i pro lidi, kteří nemají stavební spoření ani žádné jiné úspory. Těší mě nejen to, že Půjčku Pro Bydlení ocenila odborná porota soutěže Zlatá koruna, ale hlavně velký zájem o tento úvěr. Ve srovnání s loňským rokem jsme našim klientům už poskytli úvěry ve dvojnásobném objemu,“ říká k Půjčce Pro Bydlení Dagmar Náhlíková, vedoucí úseku vývoje produktů finanční skupiny Wüstenrot a dodává: „Díky novým parametrům pokrývá Půjčka Pro Bydlení široké potřeby klientů, kteří si chtějí vylepšit své bydlení. Podíl úvěrů poskytnutých na rekonstrukce stoupl v letošním roce v naší stavební spořitelně na 60 procent.“

Volitelná doba splatnosti

Stavební spořitelna upravila na základě poptávky klientů volitelné doby splatnosti. V rychlejší variantě Express může klient volit mezi 6 a 10letou dobou splatnosti. Klienti, kteří chtějí splácet úvěr nižší splátkou, tedy déle, mají na výběr mezi 14, 18 a 22 lety.

Výhodou obou variant je stále stejná měsíční splátka, kterou si žadatelé zvolí podle svých finančních možností. „Dobu splácení úvěru lze naopak zkrátit formou mimořádných vkladů,“ vyjmenovává jednu z dalších výhod Dagmar Náhlíková.

Vyřízení úvěru je zdarma.

Zpracování a poskytnutí Půjčky Pro Bydlení, stejně jako správa tohoto úvěru je zdarma.

Požádá-li klient o úvěr k nové smlouvě o stavebním spoření uzavřené v PÚ-tarifu OF-P v období od 1. července do 30. září2015, nebude platit ani poplatek za uzavření této smlouvy.

Daňové výhody a rychlé zpracování

Díky elektronickému zpracování se klienti dozvědí do 24 hodin, zda žádost o úvěr byla schválena. Úvěrové prostředky Wüstenrot vyplácí předem zálohově.

Faktury a účty se mohou doložit až následně. Úroky zaplacené z Půjčky Pro Bydlení lze odečíst od daňového základu.

Podrobné informace o Půjčce Pro Bydlení jsou uveřejněny na www.wustenrot.cz včetně kalkulátoru výše měsíčních splátek.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Závěr NS neobstojí, uvedl ÚS v kauze exekuce majetku babičky.

Výklad Nejvyššího soudu je formalistický, nedostatečný, v hodnotovém rozporu se samotnou koncepcí vyživovací povinnosti a péče o nezaopatřené děti ve smyslu Listiny, uvedl Ústavní soud. Více»

Novela vodního zákona se vrací do druhého čtení.

Poslanci doplní návrhy. Více»

E.ON zlevnil energie s fixací.

Od května sníží ceny plynu i klientům bez závazku. Více»

Vinaři se vyjádří k situaci ve vinicích a vyčíslí škody způsobené mrazy.

ČTK bude dnes od 11:55 hod. živě vysílat tiskovou konferenci Svazu vinařů ČR k aktuální situaci ve vinicích a vyčíslení škod, které napáchaly mrazy. Zúčastní se jí prezident svazu Martin Chlad a zástupci všech vinařských podoblastí. Více»

V Paříži se v noci zřítila křídla mlýna na známém kabaretu Moulin Rouge.

V noci na dnešek se v Paříži zřítila křídla větrného mlýna, symbolu známého kabaretu Moulin Rouge. Informovala o tom agentura AFP s odkazem na prohlášení hasičů. Více»

Všechny články a aktuality »»