Provozuje:
Juris Real Estate

Velký realitní výprodej ČS!

Česká spořitelna pořádá výprodej imobilií.

Velký realitní výprodej ČS!

autor. JURIS REAL

Česká spořitelna pořádá výprodej imobilií.

Česká spořitelna se po deseti letech zbavuje realitního fondu CPDP a Czech and Slovak Property Fund. Na realitní trh se tak dostane například Galerie Myšák, sídlo Bankovního institutu, vysoké školy v Praze ve Stodůlkách, kancelářské centrum v Nových Butovicích či pozemky k průmyslové výstavbě v Kladně.

„Stávající strategie České Spořitelny ohledně fondu CEE Property Development Portfolio 2 počítá s postupnými divesticemi jednotlivých projektů a následnou likvidací tohoto fondu. Týká se to i Czech and Slovak Property Fund,“ uvedla Veronika Exnerová z tiskového oddělení banky. Hodnota transakcí by se měla vyšplhat minimálně na několik miliard korun.

CPDP s prodejem nemovitostí již začal. Poslední prodanou nemovitostí bylo obchodní centrum Oáza Kladno.

„V portfoliu CPDP jsou ještě zajímavé nemovitosti a nepochybuji o tom, že budou pro investory atraktivní,“ míní šéfka tuzemské části poradenské společnosti Knight Frank Zdenka Klapalová. V současné době je ideální doba na prodej nemovitostí. Ochota bank půjčovat je veliká a realitní trh se hemží zahraničními investory. Česká spořitelna si tedy nemohla vybrat vhodnější dobu.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Závěr NS neobstojí, uvedl ÚS v kauze exekuce majetku babičky.

Výklad Nejvyššího soudu je formalistický, nedostatečný, v hodnotovém rozporu se samotnou koncepcí vyživovací povinnosti a péče o nezaopatřené děti ve smyslu Listiny, uvedl Ústavní soud. Více»

Novela vodního zákona se vrací do druhého čtení.

Poslanci doplní návrhy. Více»

E.ON zlevnil energie s fixací.

Od května sníží ceny plynu i klientům bez závazku. Více»

Vinaři se vyjádří k situaci ve vinicích a vyčíslí škody způsobené mrazy.

ČTK bude dnes od 11:55 hod. živě vysílat tiskovou konferenci Svazu vinařů ČR k aktuální situaci ve vinicích a vyčíslení škod, které napáchaly mrazy. Zúčastní se jí prezident svazu Martin Chlad a zástupci všech vinařských podoblastí. Více»

V Paříži se v noci zřítila křídla mlýna na známém kabaretu Moulin Rouge.

V noci na dnešek se v Paříži zřítila křídla větrného mlýna, symbolu známého kabaretu Moulin Rouge. Informovala o tom agentura AFP s odkazem na prohlášení hasičů. Více»

Všechny články a aktuality »»