Provozuje:
Juris Real Estate

Felixovo spoření

Nové stavební spoření od RSTS

Felixovo spoření

autor. JURIS REAL

Nové stavební spoření od RSTS

Nový produkt Raiffeisen stavební spořitelny (RSTS) je další možností, jak výhodně a přitom bezpečně zhodnotit volné finanční prostředky a následně si vzít výhodný úvěr na bydlení.

Felixovo spoření nabízí fixní úrok ve výši 0,5 % ročně s možností navýšení úrokové sazby až o 0,25 % díky variabilní úrokové složce.

Je určeno pro všechny klienty, kteří mají u RSTS již uzavřený produkt stavebního spoření, a je zcela bez poplatků.

Felixovo spoření představuje další alternativu, jak zhodnotit své úspory a díky pravidelnému spoření si následně vzít úvěr na vylepšení bydlení, a to s nulovými poplatky za uzavření, vedení či ukončení produktu. Jednou z podmínek pro jeho zřízení je mít uzavřenou smlouvou o stavebním spoření u Raiffeisen stavební spořitelny. Fixní úrok činí 0,5 % ročně a nemění se minimálně po dobu 6 let. Výše variabilního úroku poté závisí na zůstatku na účtu Felixova spoření. Klienti tak mohou získat až 0,25 % zhodnocení navíc. „Řada lidí hledá způsoby, jak zhodnotit další úspory kromě těch, které ukládají na stávající stavební spoření. Pro tyto klienty jsme nyní připravili další alternativu, Felixovo spoření. Jedná se o stavební spoření, které je svými parametry na českém trhu jedinečné. Je zcela bez poplatků a díky zajímavému úročení může směle konkurovat i spořicím účtům. Za první týdny fungování se už dočkalo řady pozitivních reakcí a uzavřelo si ho již bezmála 300 klientů,“ představuje nový přírůstek do portfolia spořicích produktů Karel Pavlík, produktový manažer Raiffeisen stavební spořitelny.

Vybrané atributy Felixova spoření:

•Určeno pro fyzické osoby ve věku 18 let a starší nebo pro právnické osoby.

•Podmínkou pro uzavření Felixova spoření je současné uzavření či existence jiné platné smlouvy stavebního spoření u RSTS.

•Není stanoven požadavek na minimální zůstatek na účtu Felixova spoření.

•Felixovo spoření je bez poplatků za uzavření smlouvy, za vedení účtu, za změnu cílové částky, za ukončení smlouvy či za elektronický výpis.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Závěr NS neobstojí, uvedl ÚS v kauze exekuce majetku babičky.

Výklad Nejvyššího soudu je formalistický, nedostatečný, v hodnotovém rozporu se samotnou koncepcí vyživovací povinnosti a péče o nezaopatřené děti ve smyslu Listiny, uvedl Ústavní soud. Více»

Novela vodního zákona se vrací do druhého čtení.

Poslanci doplní návrhy. Více»

E.ON zlevnil energie s fixací.

Od května sníží ceny plynu i klientům bez závazku. Více»

Vinaři se vyjádří k situaci ve vinicích a vyčíslí škody způsobené mrazy.

ČTK bude dnes od 11:55 hod. živě vysílat tiskovou konferenci Svazu vinařů ČR k aktuální situaci ve vinicích a vyčíslení škod, které napáchaly mrazy. Zúčastní se jí prezident svazu Martin Chlad a zástupci všech vinařských podoblastí. Více»

V Paříži se v noci zřítila křídla mlýna na známém kabaretu Moulin Rouge.

V noci na dnešek se v Paříži zřítila křídla větrného mlýna, symbolu známého kabaretu Moulin Rouge. Informovala o tom agentura AFP s odkazem na prohlášení hasičů. Více»

Všechny články a aktuality »»