Provozuje:
Juris Real Estate

2Barevné Letňany jsou již vyprodané.

Jen týden po vyprodání II. etapy podepisuje smlouvu i poslední majitel nového bytu na etapě třetí. Končí tak prodej projektu, který je v nabídce od poloviny roku 2012.

2Barevné Letňany jsou již vyprodané.

autor. JURIS REAL

Jen týden po vyprodání II. etapy podepisuje smlouvu i poslední majitel nového bytu na etapě třetí. Končí tak prodej projektu, který je v nabídce od poloviny roku 2012.

Za necelé 3 roky společnost Trigema v Letňanech prodala přes 200 nadstandardních nových bytů.

2Barevné Letňany se staly v mnoha ohledech přelomovým projektem. Už v roce 2012 přišly s byty v energetické náročnosti skupiny B – velice energeticky úsporná budova. „Stavět energeticky úsporně jsme samozřejmě vždy chtěli. Ale nechtěli jsme podnikat drastická opatření a přenášet náklady na koncového klienta. Nakonec jsme dosáhli velmi dobrých výsledků hlavně díky volbě kvalitních materiálů a pečlivé práci řemeslníků,“ popisuje cestu Trigemy k nízkoenergetickým domům Martin Malinský, obchodní ředitel koncernu. Druhá a třetí etapa pak přinesla další zásadní změnu, doposud na pražském trhu neviděnou – modulové bydlení.

„Novinkou projektu 2Barevné Letňany je modulové bydlení. V projektu jsou připraveny byty, které je možno zakoupit zvlášť a později spojit pomocí jednoduchých úprav. Možné je také byty rovnou spojit a jednoduchými úpravami se dle potřeby vytvoří dva samostatné byty. Výhodou tohoto řešení je přizpůsobování bytového řešení aktuální potřebě majitele, tedy i možné finanční příjmy v případě, že se majitel rozhodne využívat dočasně jen jeden byt a druhý pronajímat,“ říká k tomu Marcel Soural, generální ředitel Trigema a.s. „Byt je investice možná na celý život, proto se snažíme najít řešení, které budoucím majitelům přináší nejenom trvalé hodnoty, ale i možný ekonomický přínos,“ uzavírá. 2Barevné Letňany v sobě spojují svěží moderní architekturu, klidné prostředí a dobrou dopravní dostupnost.

„K projektu jsme se snažili přistupovat jako jeho budoucí obyvatelé,“ přibližuje vznik projektu Martin Malínský, „využít výhody lokality a naplnit potřeby člověka, který zde žije. Ostatně mezi obyvateli 2Barevných Letňan je i několik našich zaměstnanců.“ Projekt, respektive jeho první etapa, byl také oceněn v několika oborových soutěžích, zmiňme jen stříbrnou příčku v soutěži Best of Realty za rok 2013 v kategorii rezidenčních projektů. Tři etapy projektu nabídly dohromady více než 200 nových bytů rozdělených do 9 bytových domů. Všechny jsou energeticky úsporné a vybavené výkonnými rekuperačními jednotkami, které zaručují zdravé prostředí a úsporu energií za vytápění po celý rok. Projekt byl doprodán po méně než šesti měsících po kolaudaci poslední etapy.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Závěr NS neobstojí, uvedl ÚS v kauze exekuce majetku babičky.

Výklad Nejvyššího soudu je formalistický, nedostatečný, v hodnotovém rozporu se samotnou koncepcí vyživovací povinnosti a péče o nezaopatřené děti ve smyslu Listiny, uvedl Ústavní soud. Více»

Novela vodního zákona se vrací do druhého čtení.

Poslanci doplní návrhy. Více»

E.ON zlevnil energie s fixací.

Od května sníží ceny plynu i klientům bez závazku. Více»

Vinaři se vyjádří k situaci ve vinicích a vyčíslí škody způsobené mrazy.

ČTK bude dnes od 11:55 hod. živě vysílat tiskovou konferenci Svazu vinařů ČR k aktuální situaci ve vinicích a vyčíslení škod, které napáchaly mrazy. Zúčastní se jí prezident svazu Martin Chlad a zástupci všech vinařských podoblastí. Více»

V Paříži se v noci zřítila křídla mlýna na známém kabaretu Moulin Rouge.

V noci na dnešek se v Paříži zřítila křídla větrného mlýna, symbolu známého kabaretu Moulin Rouge. Informovala o tom agentura AFP s odkazem na prohlášení hasičů. Více»

Všechny články a aktuality »»