Provozuje:
Juris Real Estate

Urbanity Campus Tachov získal prestižní cenu.

Nemovitostní skupina Urbanity získala další ocenění za výjimečný počin v průmyslové architektuře a neotřelou revitalizaci brownfieldu.

Urbanity Campus Tachov získal prestižní cenu.

autor. JURIS REAL (Zdroj: hypoindex)

Nemovitostní skupina Urbanity získala další ocenění za výjimečný počin v průmyslové architektuře a neotřelou revitalizaci brownfieldu.

V soutěži Stavba roku Plzeňského kraje byla 12. září oceněna budova GAMA v Urbanity Campusu Tachov prestižní cenou Ministerstva průmyslu a obchodu ČR, kterou si na slavnostním vyhlášení převzali Markéta Šimáčková, COO a Deputy CEO a Roland Hofman, spoluzakladatel a CEO společnosti Urbanity.

Celkem 34 staveb bylo přihlášeno do letošního ročníku soutěže Stavba roku Plzeňského kraje, 18 z nich bylo nominováno na ocenění. V kategorii Cena Ministerstva průmyslu a obchodu ČR se porota rozhodla ocenit společnost Urbanity za výstavbu architektonicky zajímavé a uživatelsky přívětivé výrobní haly GAMA v Tachově. „Získání tohoto ocenění je pro nás velkým uznáním a potvrzením naší snahy vytvářet kvalitní a udržitelné průmyslové kampusy. Jsme rovněž potěšeni, že porota ocenila právě architektonický a udržitelný aspekt, který přispívá k rozvoji regionu a pozitivně ovlivňuje kvalitu života místních obyvatel,“ uzavřel Roland Hofman, Co-Founder & CEO společnosti Urbanity.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

CREDITAS Real Estate připravuje nový projekt v Klecanech.

Developerská společnost CREDITAS Real Estate zahájila předprodej nového rezidenčního projektu Klecanská alej. Více»

Vlastníci bytů převzali I. etapu projektu Bydlení Brandýs.

Brandýs nad Labem má od října stovky nových obyvatel. Stavitelé Bydlení Brandýs dokončili a zkolaudovali během letních měsíců první etapu. Více»

Ostrava daruje Charitě pozemky pro stavbu nového domova pro seniory.

Město se rozhodlo darovat Charitě Ostrava pozemky v Ostravě – Zábřehu. Důvodem je zájem Charity v této oblasti postavit nový domov pro seniory s kapacitou 18 uživatelů. Darování pozemků schválili zastupitelé na svém zářijovém zasedání. Více»

MŽP povolilo průzkum pro úložiště radioaktivního odpadu.

Ministerstvo životního prostředí povolilo průzkum na třech místech zvažovaných pro vybudování úložiště radioaktivního odpadu. Více»

Dodavatelé DSŘ by mohli po zjištění pochybení nést právní následky.

V případě, že by audit ministerstva pro místní rozvoj (dále i jako "MMR") zjistil, že dodavatelé systémů digitalizovaného stavebního řízení (DSŘ) neodvedli kvalitně svojí práci, mohou na základě smluvních podmínek nést následky. Více»

Všechny články a aktuality »»