Provozuje:
Juris Real Estate

Své sídlo do Port7, hol. projektu od Skanska, stěhují Unit IT a Oddin.gg.

Projekt je tak obsazen takřka ze tří čtvrtin.

Své sídlo do Port7, hol. projektu od Skanska, stěhují Unit IT a Oddin.gg.

autor. JURIS REAL (Zdroj: hypoindex)

Projekt je tak obsazen takřka ze tří čtvrtin.

Prostory unikátního projektu Port7 společnosti Skanska jsou již ze 70 % obsazené. Novou kapitolu svého podnikání zde odstartuje společnost Oddin.gg, specializující se na analýzu esportových utkání.

Současně zde otevře novou pobočku dánská rodinná firma poskytující informační technologie Unit IT. Obě společnosti se na holešovické nábřeží přestěhují již letos v prosinci.

Jedinečný projekt Port7 nabízí kvalitní kanceláře u řeky obklopené zelení a pravidelně hostí kulturní akce, které jsou určeny jak pro nájemce, tak pro širší veřejnost.

V místě bývalého brownfieldu na holešovickém nábřeží již můžete každý den potkat zaměstnance i místní obyvatele, jak si užívají slunečných dní u vody, setkávají se s přáteli, sportují nebo společně pracují na komunitní zahradě, která se zde otevřela minulý měsíc. Rušná komunitní atmosféra ještě zesílí na konci roku, kdy Port7 přivítá další dvě společnosti.

Společnost Oddin.gg se do prostor projektu Port7 na nábřeží Vltavy v Holešovicích stěhuje v prosinci z dosavadního sídla na Praze 6. Oddin.gg je český start-up, který se v posledních letech stal předním světovým poskytovatelem B2B řešení pro sázení na esporty.

Společnost se zaměřuje zejména na dodávání analýz, dat a predikcí pro profesionální klání v počítačových hrách. Oddin.gg v rámci svých služeb kombinuje pokročilou datovou vědu, algoritmy, vlastní technologie a dlouholeté zkušenosti.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Dopravní terminál v Liberci přijde podle odhadů na více než 2 mld. Kč.

Vybudování moderního Dopravního terminálu v Liberci přijde podle předběžných odhadů na víc než dvě miliardy korun. Více»

Ceny jablek by přes nízkou úrodu výrazně růst neměly.

Sklizeň končí. Více»

Správa ruského majetku podala žalobu na vládu ČR kvůli sankcím.

Podnik pro správu ruského majetku v zahraničí podal správní žalobu na českou vládu. Napadl rozhodnutí, které jej zařadilo na národní sankční seznam. Více»

Geosan Development uvádí na trh 4 penthousy v proj. Rezidence Radimova Břevnov.

Tyto unikátní byty, pojmenované Botanic, Vista, Majesty Elegant, nabízejí velkorysé prostory od 120 do 154 m2 ve stavu shell & core plus, které korunují rozsáhlé terasy. Více»

Urbanity Campus Tachov dostal cenu uděl. v soutěži Stavba roku Plzeň. kraje.

Nemovitostní skupina Urbanity obdržela další ocenění za výjimečný počin v průmyslové architektuře a neotřelou revitalizaci brownfieldu. Více»

Všechny články a aktuality »»