Provozuje:
Juris Real Estate

Passerinvest Group odstartoval výstavbu nového adm. objektu Hila na Brumlovce.

Slavnostním poklepáním základního kamene společnost Passerinvest Group symbolicky zahájila výstavbu multifunkčního objektu Hila na Brumlovce v Praze 4.

Passerinvest Group odstartoval výstavbu nového adm. objektu Hila na Brumlovce.

autor. JURIS REAL, Passerinvest Group a hypoindex.cz

Slavnostním poklepáním základního kamene společnost Passerinvest Group symbolicky zahájila výstavbu multifunkčního objektu Hila na Brumlovce v Praze 4.

Budova poskytne po svém dokončení na jaře 2027 kombinaci přibližně 20 500 m2 kanceláří k pronájmu (2.-8. nadzemní podlaží), 71 nájemních bytových jednotek (9.-15. nadzemní podlaží) a v přízemí obchodní plochy čítající 2 000 m2.

To vše v rámci jednoho objektu. Budova nabídne také prostorné terasy pro uživatele kanceláří a lodžie s krásnými výhledy pro rezidenty.

Budova Hila bude zcela naplňovat ESG strategii společnosti a bude tak vybavena moderními technologiemi, z nichž za povšimnutí stojí mj. například systém chlazení a topení sálavými stropy, který reprezentuje nejmodernější pojetí úpravy vnitřního klimatu.

Díky promyšlené kombinaci s plánovanými tepelnými čerpadly se bude jednat o vysoce efektivní a provozně ekonomické řešení. Za architektonickým ztvárněním projektu stojí renomované studio Aulík Fišer architekti, dodavatelem stavby je společnost Gemo. Majitelem a investorem stavby je Koncern Passerinvest.

„Dva roky se pro volný trh nezačala v Praze stavět významnější kancelářská budova. Proto děkuji Pánu Bohu, že nám dal odvahu jít proti proudu a začít. Výstavba objektu Hila má další důležitost i v tom, že po řadě rekonstrukcí, rezidenčním projektu a neziskových budovách se staví na Brumlovce opět signifikantní kancelářská budova, byť s multifunkčním přesahem. Kombinací hlavní funkce moderních kanceláří a nájemního bydlení v rámci jedné, a přitom dostatečně velké budovy, se v této oblasti stáváme opět jakýmisi průkopníky trhu. Pevně věřím, že si tento velkorysý koncept najde své spokojené zákazníky, “ uzavírá Radim Passer, zakladatel a CEO společnosti Passerinvest Group.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

O reorganizačním plánu spol. Vítkovické slévárny rozhodne soud.

Novým vlastníkem firmy se měla stát společnost Calves Group, která však nesložila zálohu ve stanoveném termínu ani po opakovaných urgencích, a tak slévárny teď jednají s dalším zájemcem. Více»

Stát prodává další zámek.

Úřad pro zastupování ve věcech majetkových včera oznámil nový pokus o prodej barokního zámku Veleslavín na Praze 6. Více»

Začínají Dny evropského dědictví.

Ty otevřou přes 700 památek po celé České republice. Více»

St. zástupkyně podala v kauze nebytových prostor v Brně obžalobu na čtyři lidi.

Z podplacení viní tři lidi, jednoho z nich z účastenství ve formě pomoci na takovém zločinu. Vůči jednomu člověku podala obžalobu pro skutek posouzený jako zločin podvodu. Více»

Průměrná sazba hypotečních úvěrů v září klesla o 0,04 bodu na 5,38 procenta.

Průměrná sazba hypoték na začátku září nepatrně klesla, proti předchozímu měsíci se snížila o 0,04 procentního bodu na 5,38 procenta. Více»

Všechny články a aktuality »»