Provozuje:
Juris Real Estate

Olomoucká práva slaví 30 let od svého založení.

Na Právnické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci se 29. září uskutečnilo slavnostní shromáždění, kterým vrcholily oslavy 30 let založení jedné z mladších právnických fakult v České republice.

Olomoucká práva slaví 30 let od svého založení.

autor. JURIS REAL (Zdroj: Advokátní deník)

Na Právnické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci se 29. září uskutečnilo slavnostní shromáždění, kterým vrcholily oslavy 30 let založení jedné z mladších právnických fakult v České republice.

Zákonem byla sice Právnická fakulta v Olomouci zřízena jako součást Univerzity Palackého již v roce 1946, ke skutečnému založení však z dodnes neznámých důvodů po válce nedošlo.

Až v lednu 1991 byla na návrh tehdejšího rektora, prof. PhDr. Josefa Jařaba, CSc. právnická fakulta skutečně obnovena a do prvního ročníku ve studijním roce 1991–1992 bylo přijato prvních šest desítek studentů.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

E.ON zlevnil energie s fixací.

Od května sníží ceny plynu i klientům bez závazku. Více»

Vinaři se vyjádří k situaci ve vinicích a vyčíslí škody způsobené mrazy.

ČTK bude dnes od 11:55 hod. živě vysílat tiskovou konferenci Svazu vinařů ČR k aktuální situaci ve vinicích a vyčíslení škod, které napáchaly mrazy. Zúčastní se jí prezident svazu Martin Chlad a zástupci všech vinařských podoblastí. Více»

V Paříži se v noci zřítila křídla mlýna na známém kabaretu Moulin Rouge.

V noci na dnešek se v Paříži zřítila křídla větrného mlýna, symbolu známého kabaretu Moulin Rouge. Informovala o tom agentura AFP s odkazem na prohlášení hasičů. Více»

Výborný bude informovat o pomoci ovocnářům s poškozenou úrodu.

Ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL) bude dnes spolu s předsedou Ovocnářské unie Martinem Ludvíkem dnes v obci Daminěves na Mělnicku informovat o pomoci ovocnářům, kterým mráz v předchozích dnech zásadně poškodil úrodu. Více»

Skanska startuje prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena.

Skanska zahájila prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena v pražských Vysočanech. Bytový dům nabídne 134 nízkoenergetických bytů ve třech sekcích pojmenovaných po sestrách Emila Kolbena. Více»

Všechny články a aktuality »»