Provozuje:
Juris Real Estate

CREDITAS zdvojnásobila portfolio nájemních bytů.

Společnost CREDITAS Real Estate z investiční skupiny CREDITAS posiluje svou pozici na trhu institucionálního nájemního bydlení.

CREDITAS zdvojnásobila portfolio nájemních bytů.

autor. JURIS REAL (Zdroj: CREDITAS Real Estate a hypoindex.cz)

Společnost CREDITAS Real Estate z investiční skupiny CREDITAS posiluje svou pozici na trhu institucionálního nájemního bydlení.

Stávající portfolio nájemních bytů rozšířila o sto nových plně vybavených jednotek. Aktuálně tak spravuje více než dvě stě nájemních bytů ve čtyřech projektech v hlavním městě.

Institucionální nájemní bydlení se stalo standardní součástí nabídky nájmů především v hlavním městě. Většinu nájemního trhu tvoří soukromé pronájmy (67 %), zastoupení institucionálních nájmů je v České republice zatím relativně malé – pohybuje se okolo 7 %. Právě to se ale postupně mění. „Rostoucí zájem o institucionální nájemní bydlení je dán především vyšším standardem nabízených bytů, které jsou kompletně a moderně vybavené, výrazně nižšími pořizovacími náklady oproti vlastnickému bydlení a také změnou v přístupu mladších generací, které dávají přednost větší flexibilitě a preferují smlouvy na dobu určitou. S institucionálním nájemním bydlením je také spjata také vyšší kvalita nabízených služeb,“ vysvětluje důvody rostoucího zájmu Jiří Vajner, generální ředitel CREDITAS Real Estate.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Festival Hrabalovo Kersko letošní rok láká na Radůzu i otevření spisov. chaty.

Na letošní akci Hrabalovo Kersko se lidem vedle tradičního kulturního programu otevře zrekonstruovaná Hrabalova chata. Více»

Škoda na úrodě ovoce kvůli mrazům přesáhne miliardu korun.

Škoda na úrodě ovoce kvůli mrazům přesáhne podle odhadů ovocnářů miliardu korun. Poškozena je většina ovocných stromů v Čechách, mrazy zlikvidovaly téměř 100 procent úrody. Více»

Zápasy Winter Hockey Games se mají odehrát v prosinci na Letné.

Hokejové zápasy pod širým nebem na akci Winter Hockey Games se mají odehrát 5. až 8. prosince v Praze na Letenské pláni. Více»

Dle vinařů škody na vinohradech v tuzemsku přesáhly dvě miliardy korun.

Škody na vinicích v České republice po vlně dubnových mrazů jsou vyšší než dvě miliardy korun. V Čechách, kde jsou čtyři procenta registrovaných vinic v ČR, škody dosahují 95 procent. Více»

Notář potvrdil, že věřitelé schválili restrukturalizační plán.

Ustanovený notář potvrdil, že potřebná většina oprávněných věřitelů společnosti Liberty Ostrava oficiálně schválila její restrukturalizační plán. Oznámila to Liberty, která už minulý týden sdělila, že plán schválila valná většina věřitelů. Více»

Všechny články a aktuality »»