Provozuje:
Juris Real Estate

ČEZ Prodej sníží ceny 1,7 mil. klientů na dobu neurčitou u elektřiny i plynu.

Od května zlevnily i fixované produkty.

ČEZ Prodej sníží ceny 1,7 mil. klientů na dobu neurčitou u elektřiny i plynu.

autor. JURIS REAL (Zdroj: Skupina ČEZ)

Od května zlevnily i fixované produkty.

Zákazníky ČEZ Prodej teď čekají samé příjemné zprávy. Již za pár týdnů se jim sníží ceny plynu a pak i elektřiny na dobu neurčitou. Zlevnění nefixovaných produktů se týká přibližně 1,7 milionu stávajících zákazníků, kterým se cena sníží automaticky.

Ceny za dodávku plynu se domácnostem od začátku června sníží u plynu o 17 % na 1 479 korun za MWh a od začátku července u elektřiny v nejběžnější sazbě D02 o 9 % na 3 595 korun za MWh.

Ještě předtím ČEZ Prodej od 1. května letos opět zlevnil rovněž víceleté fixované produkty.

Další zlevnění v letošním roce chystá největší český dodavatel ČEZ Prodej. U fixovaných produktů se jedná již o třetí snížení cen v pořadí – po únorovém a dubnovém.

Velkou novinkou je ale především chystané zlevnění elektřiny a plynu na dobu neurčitou, kde se ceny letos poprvé snižovaly už v lednu. Všechna zlevnění se vztahují jak na stávající, tak na nové zákazníky.

„Letos zlevňujeme v průběhu roku zákazníkům všech našich produktů. U fixací ceny snižujeme už potřetí, nejnověji ale připravujeme také velké zlevnění pro domácnosti, které mají produkty na dobu neurčitou. Od léta se tak sníží ceny pro 1,7 milionu našich zákazníků. Není třeba nic dělat, vše proběhne automaticky a každého zákazníka budeme o novém ceníku informovat. Tento krok nám umožňuje úprava naší nákupní strategie, díky které můžeme pokles velkoobchodních cen rychle promítnout i do snížení ceníků pro naše zákazníky již v polovině roku. Jsem rád, že naše produkty aktuálně patří mezi ty nejvýhodnější, které si lze na trhu sjednat,“ uvedl generální ředitel ČEZ Prodej Tomáš Kadlec.

Plyn na dobu neurčitou zlevní od 1. června na úroveň 1 479 Kč/MWh bez DPH, což představuje pokles o přibližně 17 %. Elektřina pro nejběžnější sazbu D02 bude od 1. července za 3 595 Kč/MWh bez DPH, tedy o více než 9 % níže než doposud.

Stávající nefixovaní zákazníci informace o zlevnění dostanou e-mailem, dopisem nebo SMS. Cena se jim sníží automaticky, což si mohou k příslušnému datu zkontrolovat v aplikaci MŮJ ČEZ. Nemusejí tedy nikam volat ani chodit.

Zákazníkům, kteří by chtěli k ČEZ Prodej přejít na levnější produkt od jiného dodavatele, jsou k dispozici operátoři call center i zákaznických center po celé České republice, včetně více než 90 poboček České pošty.

Měsíc od posledního zlevnění 1leté fixace nabídne ČEZ Prodej zákazníkům levněji také dvouleté a tříleté fixy. Od 1. května u dvouleté smlouvy pořídí domácnosti elektřinu v průměru za 3 124 Kč/MWh bez DPH, u tříletého kontraktu se průměrná roční cena dostává pod 3 000 Kč/MWh bez DPH. U dvouleté fixace plynu průměrná cena klesá na 1 298 Kč/MWh bez DPH ročně.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Dopravní terminál v Liberci přijde podle odhadů na více než 2 mld. Kč.

Vybudování moderního Dopravního terminálu v Liberci přijde podle předběžných odhadů na víc než dvě miliardy korun. Více»

Ceny jablek by přes nízkou úrodu výrazně růst neměly.

Sklizeň končí. Více»

Správa ruského majetku podala žalobu na vládu ČR kvůli sankcím.

Podnik pro správu ruského majetku v zahraničí podal správní žalobu na českou vládu. Napadl rozhodnutí, které jej zařadilo na národní sankční seznam. Více»

Geosan Development uvádí na trh 4 penthousy v proj. Rezidence Radimova Břevnov.

Tyto unikátní byty, pojmenované Botanic, Vista, Majesty Elegant, nabízejí velkorysé prostory od 120 do 154 m2 ve stavu shell & core plus, které korunují rozsáhlé terasy. Více»

Urbanity Campus Tachov dostal cenu uděl. v soutěži Stavba roku Plzeň. kraje.

Nemovitostní skupina Urbanity obdržela další ocenění za výjimečný počin v průmyslové architektuře a neotřelou revitalizaci brownfieldu. Více»

Všechny články a aktuality »»