Provozuje:
Juris Real Estate

CENTRAL GROUP zahajuje prodej nového projektu se zaváděcí slevou 5 pct.

Kupní ceny bytů zde začínají již na 30.500 Kč za metr čtvereční.

CENTRAL GROUP zahajuje prodej nového projektu se zaváděcí slevou 5 pct.

autor. JURIS REAL

Kupní ceny bytů zde začínají již na 30.500 Kč za metr čtvereční.

Největší český rezidenční developer a investor CENTRAL GROUP včera zahájil prodej nového projektu Letňanské zahrady v Praze 9, kde dohromady vznikne více než 700 nových bytů. V první etapě nabízí projekt celkem 131 bytových jednotek a komerční prostor v přízemí vhodný pro zřízení nerušících služeb, například obchodu a kavárny. V úvodní fázi prodeje mohou zájemci využít časově omezených zaváděcích slev ve výši 5 %. „V minulých letech jsme v našem již dokončeném sousedním projektu Nové Letňany zkolaudovali a prodali více než 700 nových bytů. Celá lokalita se díky tomu stala jedním z nejatraktivnějších míst pro bydlení v celé Praze. Nový projekt Letňanské zahrady navazuje na tento prodejní úspěch a je koncipován tak, aby byty opět byly cenově nejvýhodnější alternativou nového bydlení v blízkosti metra v Praze. Na základě přání klientů jsme navíc navýšili podíl větších bytů určených pro rodiny s dětmi,“ přibližuje nový projekt Dušan Kunovský, předseda představenstva CENTRAL GROUP.

Ceny bytů ALL INCLUSIVE včetně DPH, veškerého příslušenství a vysokého standardu provedení KOMFORT zde začínají již na 30.500 Kč za metr čtvereční. To znamená, že byty 1+kk pořídí zájemci již za 1,4 milionu Kč, byty 2+kk startují na 2,4 mil. Kč, dispozice 3+kk jsou k mání od 2,9 mil. Kč a ceny bytů 4+kk začínají na 3,9 milionu korun. Díky bezkonkurenční Hypotéce CENTRAL GROUP s garantovanou úrokovou sazbou 1,99 % ročně si tak vlastní nové bydlení mohou zájemci pořídit již od 4.700 Kč měsíčně.

Úsporné rodinné bydlení v přírodě a blízko stanice metra

V první etapě projektu Letňanské zahrady vzniknou celkem čtyři atraktivní nízkopodlažní domy se 131 byty o dispozicích od 1+kk až po 4+kk a s komerčními prostory v přízemí vhodnými pro zřízení kavárny a obchodu. U bytů v horních ustupujících podlažích jsou navrženy atraktivní střešní terasy. Zajímavou alternativou pro rodiny s dětmi mohou být byty v přízemí s velkorysými předzahrádkami o výměře až 355 m2, podle nichž dostal projekt svůj název. Byty v Letňanských zahradách nabízejí vysoký standard provedení KOMFORT. Úsporu nákladů na bydlení zajistí rezidentům třída energetické náročnosti budovy B. Výstavba první etapy projektu již probíhá a bude dokončena v červnu 2016. Generálním dodavatelem stavby byla v náročném pětikolovém výběrovém řízení vybrána osvědčená stavební společnost PP 53 a.s.

Atraktivní lokalita s tradicí a kompletní občanskou vybaveností

Lokalita projektu Letňanské zahrady vyniká kompletní občanskou vybaveností, blízkostí stanice metra C – Letňany a oblíbeného nákupního a zábavního centra OC Letňany s mnoha restauracemi, multikinem, plaveckým bazénem, ledovou arénou a dalšími službami. V bezprostředním sousedství projektu se nachází nový Lesopark Letňany se stezkami pro běžce, bruslaře, cyklisty i běžkaře. Letňanské zahrady jsou tak ideální volbou pro všechny, kdo hledají moderní a cenově dostupné bydlení v přírodě a přitom se všemi výhodami města na dosah.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

E.ON zlevnil energie s fixací.

Od května sníží ceny plynu i klientům bez závazku. Více»

Vinaři se vyjádří k situaci ve vinicích a vyčíslí škody způsobené mrazy.

ČTK bude dnes od 11:55 hod. živě vysílat tiskovou konferenci Svazu vinařů ČR k aktuální situaci ve vinicích a vyčíslení škod, které napáchaly mrazy. Zúčastní se jí prezident svazu Martin Chlad a zástupci všech vinařských podoblastí. Více»

V Paříži se v noci zřítila křídla mlýna na známém kabaretu Moulin Rouge.

V noci na dnešek se v Paříži zřítila křídla větrného mlýna, symbolu známého kabaretu Moulin Rouge. Informovala o tom agentura AFP s odkazem na prohlášení hasičů. Více»

Výborný bude informovat o pomoci ovocnářům s poškozenou úrodu.

Ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL) bude dnes spolu s předsedou Ovocnářské unie Martinem Ludvíkem dnes v obci Daminěves na Mělnicku informovat o pomoci ovocnářům, kterým mráz v předchozích dnech zásadně poškodil úrodu. Více»

Skanska startuje prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena.

Skanska zahájila prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena v pražských Vysočanech. Bytový dům nabídne 134 nízkoenergetických bytů ve třech sekcích pojmenovaných po sestrách Emila Kolbena. Více»

Všechny články a aktuality »»