Provozuje:
Juris Real Estate

Zelený Zličín znamená zelenou pro nový domov.

Zelený Zličín je nový developerský projekt v atraktivní lokalitě na Praze 5. Na výběr je velké množství variací bytů v klidném prostředí s výbornou dopravní dostupností do centra a veškerou občanskou vybaveností v místě.

Zelený Zličín znamená zelenou pro nový domov.

autor. JURIS REAL

Zelený Zličín je nový developerský projekt v atraktivní lokalitě na Praze 5. Na výběr je velké množství variací bytů v klidném prostředí s výbornou dopravní dostupností do centra a veškerou občanskou vybaveností v místě.

Nyní navíc s možností získat akční cenu.

Nový projekt Zelený Zličín na Praze 5 se skládá z 11 bytových objektů, které jsou usazeny v klidném a vizuálně uzavřeném areálu plném zeleně, s dětským hřištěm a relaxačními plochami. Klienti se mohou nechat inspirovat bydlením, které změní jejich život. Makléři z realitní kanceláře LEXXUS rádi pomohou s výběrem a koupí bytu 2+kk, 3+kk nebo 4+kk, které jsou designovány architekty moderně a zároveň prakticky. Kromě různých dispozic jsou v nabídce také byty se zahrádkou nebo prostornou terasou s otevřeným výhledem. Samozřejmostí je také parkovací stání a prostorné sklípky v suterénu každé budovy, vybere si opravdu každý. „Výhodou lokality Prahy 5 je především dostupnost veškeré občanské vybavenosti. Pouhých několik kroků od objektu je pošta, městský úřad a knihovna,“ chválí místní infrastrukturu Denisa Višňovská, partner LEXXUS. „Pouze 5 minut navíc dovede nové uživatele bydlení do lékárny, zdravotnického zařízení, mateřské školky a základní školy. Vše, co budou potřebovat. Pro komfortní nakupování zase ocení Hypermarket Globus, nákupní středisko Metropole Zličín a velmi oblíbený obchod IKEA. Pokud touží po ruchu centra, za 5 minut se autobusem či pěšky dostanou přímo na linku stanice metra B (Zličín). Atraktivní lokalita v Praze je výhodná pro rodiny s dětmi, ale i pro jednotlivce, kteří vědí, že kvalitní bydlení je perfektní investicí do budoucna,“ dodává.

Projekt Zelený Zličín dává zelenou bydlení v krásné lokalitě, bydlení blíž přírodě a zároveň nedaleko všech výhod bydlení u centra Prahy.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Dvorecký most je komplikovaná stavba.

Řekl ČTK stavbyvedoucí Metrostavu. Více»

Ministerstva se dohodly na rozdělení výnosů z emisních povolenek.

Ministerstva životního prostředí a průmyslu a obchodu našla shodu na rozdělení výnosů z emisních povolenek a vláda by ji dnes měla potvrdit. Vyplývá to z vyjádření ministrů při příchodu na jednání kabinetu. Více»

Škody způsobené mrazem na úrodě vinařů v ČR budou ve stovkách milionů korun.

Škody způsobené mrazem na letošní úrodě vinařů v České republice půjdou do stovek milionů korun, v Čechách pomrzlo 40 procent vinohradů, řekl ČTK prezident Svazu vinařů Martin Chlad. Více»

Zájem o dřevostavby loni v České republice stagnoval.

Přibývá veřejných staveb. Více»

Zájem o tepelná čerpadla v České republice stagnuje.

Obor jedná se státem o podpoře. Více»

Všechny články a aktuality »»