Provozuje:
Juris Real Estate

Zájem o FC Chelsea mají tři subjekty.

Tři subjekty mají oficiálně zájem o koupi Chelsea. Do páteční uzávěrky se projevily skupina vedená realitním magnátem Nickem Candym, vlastníci baseballového klubu Chicago Cubs a společně s Martinem Broughtonem také šéf Světové atletiky Sebastian Coe.

Zájem o FC Chelsea mají tři subjekty.

autor. JURIS REAL (Zdroj: ČT 4 Sport)

Tři subjekty mají oficiálně zájem o koupi Chelsea. Do páteční uzávěrky se projevily skupina vedená realitním magnátem Nickem Candym, vlastníci baseballového klubu Chicago Cubs a společně s Martinem Broughtonem také šéf Světové atletiky Sebastian Coe.

Chelsea patří od roku 2003 oligarchovi Romanu Abramovičovi, na jehož majetek v Británii ale dopadly sankce kvůli ruské invazi na Ukrajinu.

Musel se tak vzdát kontroly nad klubem, pro něhož se hledá nový majitel. Na prodej od uvalení sankcí na Abramoviče dohlíží americká banka Raine Group.

Britský miliardář a fanoušek Chelsea Candy se spojil při své snaze o koupi klubu s jihokorejskými společnostmi Hana Financial Group a C&P Sports Limited.

V konzorciu jsou také podle tiskového prohlášení investoři z amerického Silicon Valley. Skupina nabízí za úřadující vítěze Ligy mistrů dvě miliardy liber (59 miliard korun).

Zájem o Chelsea už dříve deklarovala rovněž americká rodina Rickettových. Vlastníci Chicaga Cubs se spojili s Kenem Griffinem, zakladatelem investičního fondu Citadel.

Nabídku dali též bývalý šéf letecké společnosti British Airways Broughton společně s někdejším slavným atletem a pozdějším politikem a funkcionářem Coem.

Navzdory vypršení oficiální lhůty by se podle agentury Reuters mohli v příštích dnech ještě objevit další zájemci.

Chelsea kvůli sankcím nyní nesmí prodávat ani kupovat hráče, nemůže obnovovat smlouvy a má pozastavený prodej vstupenek.

Zakázaný je aktuálně taktéž prodej suvenýrů a fanshop na slavném stadionu Stamford Bridge byl uzavřen.

Opatření by neměla mít vliv na samotný proces tréninku a hraní zápasů.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

MMF zhoršil odhad růstu tuzemské ekonomiky na 0,7 procenta.

Hrubý domácí produkt České republiky se v letošním roce zvýší o 0,7 procenta po loňském poklesu o 0,4 procenta. Předpověděl to ve svém jarním výhledu pro světovou ekonomiku Mezinárodní měnový fond. Více»

Zkrácení doby oddlužení na tři roky čeká v Poslanecké sněmovně schvalování.

Zkrácení doby oddlužení z nynějších pěti let na tři roky pro všechny dlužníky čeká ve Sněmovně závěrečné schvalování. Ve hře jsou po včerejším druhém čtení různá zpřísnění vládní novely. Více»

U metra na Čerňáku začala výstavba polyfunkčního domu za 630 mil. Kč.

U stanice pražského metra B Černý Most v Praze 14 má do dvou let vzniknout nový polyfunkční dům s byty pro dostupné bydlení, restaurací, knihovnou nebo informačním centrem radnice. Více»

Skanska spouští prodej nových bytů.

Skanska spouští prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena ve Vysočanech. Více»

Výkonný výbor FAČR se má dnes zabývat výstavbou nového stadionu na Strahově.

Po dnešním jednání výkonného výboru Fotbalové asociace České republiky by mělo být jasněji o osudu areálu na Strahově. Více»

Všechny články a aktuality »»