Provozuje:
Juris Real Estate

V Cannes se konal další slavní veletrh o realitách.

Ve dnech 11. až 14. března 2014 se konal největší evropský veletrh nemovitostí a investičních příležitostí MIPIM. Dějištěm 25. ročníku tohoto fóra byl již tradičně Festivalový palác francouzského Cannes.

V Cannes se konal další slavní veletrh o realitách.

autor. JURIS REAL

Ve dnech 11. až 14. března 2014 se konal největší evropský veletrh nemovitostí a investičních příležitostí MIPIM. Dějištěm 25. ročníku tohoto fóra byl již tradičně Festivalový palác francouzského Cannes.

Loňského ročníku se zúčastnilo celkem 2 000 vystavovatelů z 80 zemí.

Za Českou republiku využily příležitosti prezentovat investorům realizované projekty a především atraktivní příležitosti pro investiční záměry města Praha, Brno a Ostrava na svých expozicích.

Spolu s nimi se účastnila rovněž celá řada významných developerských společností a investorů. Další české firmy navštívily veletrh bez vlastního stánku.

Silné zastoupení České republiky je potvrzením kvality českého investičního prostředí.

MIPIM je ideální platformou pro setkání odborníků z oblasti nemovitostí, k objevení nových a zajímavých možností, stejně tak i místem k seznámení se s nejnovějšími trendy na trhu.

Vedle měst a regionů jsou účastníky významní investoři evropského i světového formátu, developeři, banky a finanční instituce a další profesionálové z realitního trhu.

„V rámci doprovodného programu se významní odborníci při svých příspěvcích dotýkají aktuálních a mnohdy palčivých témat současného realitního a investičního trhu,“ doplňuje Petr Černovský, Associate Director společnosti Professionals, která se veletrhu již po několikáté účastní.

Vyvrcholením veletrhu je galavečer spojený s každoročním udělováním cen MIPIM Awards za nejlepší stavby světa uplynulého roku a to v několika kategoriích; administrativní centra, průmyslové a logistické nemovitosti, obchodní centra, zelené budovy, zrenovované objekty, projekty budoucnosti, rezidenční projekty, hotely a turistické rezorty a projekty městské revitalizace.

Finalisty do každé kategorie vybírá odborná porota. O jednotlivých vítězích pak rozhodnou svým hlasováním samotní účastníci veletrhu.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

NHL plánuje stěhování klubu Arizona Coyotes do Salt Lake City

Rada guvernérů NHL jednohlasně schválila prodej klubu Arizona Coyotes a jeho přesun do Salt Lake City. Více»

Zájemci mají možnost navštívit stanice metra B Florenc.

U příležitosti oslav padesáti let metra v Praze nabízí dopravní podnik unikátní možnost navštívit zázemí ve stanici Florenc. Více»

V Rokycanech existují ekologické veřejné toalety.

Nevyužívají elektřinu, ani chemii. Více»

Soud zahájil insolvenci s firmou Kovosvit MAS Machine Tools.

Českobudějovický krajský soud zahájil insolvenční řízení se strojírenskou firmou Kovosvit MAS Machine Tools. Věřitel požaduje po společnosti zaplacení dlužné částky více než 20 milionů korun. Více»

Mrazivá noc snížila naději na letošní dobrou úrodu ovoce.

Čekají se další mrazy. Více»

Všechny články a aktuality »»