Provozuje:
Juris Real Estate

Svérázný Ústečan kupuje vybydlené činžovní domy v Předlicích.

Skálopevně totiž věří v jejich záchranu.

Svérázný Ústečan kupuje vybydlené činžovní domy v Předlicích.

autor. JURIS REAL

Skálopevně totiž věří v jejich záchranu.

Už tři bytové domy koupil Ústečan Boris Rudý v největším ústeckém ghettu Předlice. Nemovitosti postupně opravuje a nabízí je k bydlení. Zájem o byty je podle něj velký.

Ústečan Boris Rudý kupuje vybydlené činžovní domy v ústeckém ghettu Předlice, opravuje je a znovu v nich nabízí bydlení. Na rozdíl od jiných vlastníků se nepotýká s nájezdy zlodějů, bezdomovců nebo narkomanů. Domy spravuje a hlídá sám.

První činžovní dům koupil Rudý před dvěma roky za 100.000 korun. Činžovní dům jsem vyklízel od nepořádku od prosince do května. Druhý činžovní dům ještě dodělávám. Třetí jsem koupil od starousedlíka a ten je hotový, tam se jen předělává elektřina. Většinu prací si ve svých nemovitostech dělá sám. Mám dvě ruce a ty mě živí. Firmu ne, protože se živím poctivě, nekradu, na firmu nemám. Nejsem líný člověk, a když se něco pokazí, můžu nadávat jen sám sobě. U těch dvaceti procent jsem odkázaný na odborné znalosti, třeba revize.

V současné době pronajímá 18 bytů, zájemců má další desítky. "Denně mi volá deset lidí a shání bydlení a nemám šanci je uspokojit. Poptávka o stovky procent převyšuje nabídku," doplnil Rudý. Z Předlic přitom lidé většinou odcházejí. Starousedlíci se snaží své domy prodat často i pod cenou. Rudý chce jít opačnou cestou, plánuje, že koupí další domy. Věří, že se Předlice, ve kterých jsou asi tři desítky domů v havarijním stavu, podaří během následujících let zachránit. "Podívejte se, jak vypadala v Ostravě Stodolní a jaký je dnes z ní fenomén. Neříkám, že tady to bude Stodolní, ale určitě to půjde. Zachránit celé Předlice ale určitě ne, protože ty domy bez čepice, tak dvacet procent by jich mělo jít dolů," dodal Rudý.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

NHL plánuje stěhování klubu Arizona Coyotes do Salt Lake City

Rada guvernérů NHL jednohlasně schválila prodej klubu Arizona Coyotes a jeho přesun do Salt Lake City. Více»

Zájemci mají možnost navštívit stanice metra B Florenc.

U příležitosti oslav padesáti let metra v Praze nabízí dopravní podnik unikátní možnost navštívit zázemí ve stanici Florenc. Více»

V Rokycanech existují ekologické veřejné toalety.

Nevyužívají elektřinu, ani chemii. Více»

Soud zahájil insolvenci s firmou Kovosvit MAS Machine Tools.

Českobudějovický krajský soud zahájil insolvenční řízení se strojírenskou firmou Kovosvit MAS Machine Tools. Věřitel požaduje po společnosti zaplacení dlužné částky více než 20 milionů korun. Více»

Mrazivá noc snížila naději na letošní dobrou úrodu ovoce.

Čekají se další mrazy. Více»

Všechny články a aktuality »»