Provozuje:
Juris Real Estate

Společnost Colliers International zastupuje Microsoft při výběru nové centrály.

Společnost Microsoft si na základě poradenství pražského kancelářského týmu společnosti Colliers pro svou novou centrálu v České republice vybrala BB Centrum, budovu Delta, která je v současnosti ve výstavbě.

Společnost Colliers International zastupuje Microsoft při výběru nové centrály.

autor. JURIS REAL

Společnost Microsoft si na základě poradenství pražského kancelářského týmu společnosti Colliers pro svou novou centrálu v České republice vybrala BB Centrum, budovu Delta, která je v současnosti ve výstavbě.

Poradenský proces vedený společností Colliers International zahrnoval veškeré poradenské služby včetně průzkumu trhu, analýzy nájemních nákladů a vyjednání nájmu. Tým Colliers v tomto poradenském procesu zajistil významné úspory nákladů a dosáhl jednoho z hlavních cílů, převést dvě obchodní jednotky, jmenovitě prodej a marketing společnosti Microsoft a Skype, pod jednu střechu. „Jsme potěšeni, že můžeme oznámit podepsání smlouvy o pronájmu mezi společnostmi Microsoft a PASSERINVEST GROUP,“ říká Jana Vlková, vedoucí oddělení kancelářských prostor Colliers International v České republice a dodává: „Uzavření jednoho z největších obchodů s kancelářskými prostory (11 500 m2) v poslední době ukazuje sílu našeho českého týmu na domácím trhu. Budova Delta v pražském BB Centru je vynikající nemovitost, ve které náš klient, Microsoft, představí svůj nový koncept pracovního prostředí – Pracujeme odkudkoli, který bude velkým přínosem pro jeho podnikání.“

Klára Vincentová, Real Estate Portfolio Manager společnosti Microsoft v ČR říká: „Společnost Colliers zaujímala v průběhu celého projektu aktivní přístup, což zajistilo, že se projekt nezpozdil a že všechny údaje byly poskytovány přesně a včas. V průběhu projektu se mezi týmy společností Colliers a Microsoft vyvinul vynikající pracovní vztah, a to bylo v takto složitém projektu nesmírně pozitivní. Nadšení a péči hlavní makléřky celého projektu, Jany Vlkové, vnímáme jako klíčové pro úspěšné dokončení procesu.“ Budovu Delta vlastní PASSERINVEST GROUP, česká developerská společnost, která byla založena v roce 1991. PASSERINVEST GROUP působí také jako pronajímatel nemovitosti, která je součástí širšího komplexu BB Centrum, skládajícího se ze 17 budov o celkové ploše 250 000 m2. Microsoft a Skype obsadí více než třetinu prostor z celkových 32 545 m2 budovy Delta s certifikátem BREEAM, která se nachází na Praze 4.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

V Rokycanech existují ekologické veřejné toalety.

Nevyužívají elektřinu, ani chemii. Více»

Soud zahájil insolvenci s firmou Kovosvit MAS Machine Tools.

Českobudějovický krajský soud zahájil insolvenční řízení se strojírenskou firmou Kovosvit MAS Machine Tools. Věřitel požaduje po společnosti zaplacení dlužné částky více než 20 milionů korun. Více»

Mrazivá noc snížila naději na letošní dobrou úrodu ovoce.

Čekají se další mrazy. Více»

PČR prověřuje možné vydírání členů výběrové komise k trase metra D.

Pražská policie prověřuje na základě trestního oznámení dopravního podniku hlavního města možný pokus o vydírání členů hodnoticí komise v tendru na stavbu druhého úseku metra D. Na dotaz ČTK to uvedla policejní mluvčí Eva Kropáčová. Více»

MMF zhoršil odhad růstu tuzemské ekonomiky na 0,7 procenta.

Hrubý domácí produkt České republiky se v letošním roce zvýší o 0,7 procenta po loňském poklesu o 0,4 procenta. Předpověděl to ve svém jarním výhledu pro světovou ekonomiku Mezinárodní měnový fond. Více»

Všechny články a aktuality »»