Provozuje:
Juris Real Estate

Spočítejte si lehce, kolik vás bude stát rekonstrukce bytu.

Uvažujete o půjčce od Státního fondu rozvoje bydlení (dále jen "SFRB") a nevíte, jak vytvořit ekonomický rozpočet, který musí být součástí žádosti? Můžete nově použít speciální aplikaci, která vám s výpočty pomůže.

Spočítejte si lehce, kolik vás bude stát rekonstrukce bytu.

autor. JURIS REAL

Uvažujete o půjčce od Státního fondu rozvoje bydlení (dále jen "SFRB") a nevíte, jak vytvořit ekonomický rozpočet, který musí být součástí žádosti? Můžete nově použít speciální aplikaci, která vám s výpočty pomůže.

Lidé, kteří si chtějí v rámci programu Úvěr 150 vzít levný úvěr od SFRB, musí spolu se žádostí předložit i rozpočet, který ukáže, na co peníze použijí a kolik je to bude přesně stát. Využít na to mohou speciální program na tvorbu rozpočtů vytvořený odborníky z pražského ČVUT - díky tomu budou podklady v žádosti správné a navíc tak získají přesnou představu o tom, co si za půjčené peníze budou moci pořídit. Úvěr 150 je určen mladým lidem do 36 let, sto padesát tisíc budou splácet po dobu deset let, přičemž splátka je pevně fixována na 1380 korun měsíčně. Stavební fakulta ČVUT již loni připravila praktickou pomůcku pro vytvoření podrobného rozpočtu na rekonstrukci panelového bytového jádra. Letos program vylepšila a díky tomu je použitelný pro všechna bytová jádra, bez rozdílu technologie výstavby.

Program může vytvořit výkaz položek a prací, zvaný „slepý rozpočet“, které bude potřeba pro rekonstrukci udělat, podle zadaných představ o vybavení, případně změnách půdorysu a podobně.

Tento slepý rozpočet je možné využít jako zadání pro stavební firmy k nacenění rekonstrukce. Druhým výstupem je kontrolní rozpočet prací pro orientaci v cenách stavebních podniků.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

CREDITAS zdvojnásobila portfolio nájemních bytů.

Společnost CREDITAS Real Estate z investiční skupiny CREDITAS posiluje svou pozici na trhu institucionálního nájemního bydlení. Více»

UniCredit Bank snižuje úrokovou sazbu.

Ta začíná na 4,89 pct. Více»

ČKD Blansko Holding je v insolvenci.

Dluží přes 300 milionů korun. Více»

Věřitelé Tamehu Czech přihlásili u insol. soudu pohledávky za 8,27 mld. Kč.

Celkem 181 věřitelů společnosti Tameh Czech přihlásilo u soudu pohledávky dohromady za 8,27 miliardy korun. Více»

Koalice se zatím neshodla na výši parkovného v zónách.

Pražská koalice Spolu (ODS, TOP 09 a KDU-ČSL), Piráti a STAN se dosud neshodla na tom, kolik by mělo stát stání v parkovacích zónách po zvedení chystané změny pravidel. Více»

Všechny články a aktuality »»