Provozuje:
Juris Real Estate

Skupina UNICAPITAL získala S9 Florenc.

Skupina UNICAPITAL získala dostavěný projekt S9 Florenc. Administrativní budova přímo sousedící s metrem Florenc nabízí 3 150 m2, z toho 2 850 m2 tvoří administrativní a 300 m2 obchodní prostory.

Skupina UNICAPITAL získala S9 Florenc.

autor. JURIS REAL

Skupina UNICAPITAL získala dostavěný projekt S9 Florenc. Administrativní budova přímo sousedící s metrem Florenc nabízí 3 150 m2, z toho 2 850 m2 tvoří administrativní a 300 m2 obchodní prostory.

„Karlín patří mezi oblasti Prahy, které jsou pro firmy velmi atraktivní, to se ukazuje i na zájmu o pronájem v S9,“ okomentoval akvizici majitel investiční skupiny UNICAPITAL Pavel Hubáček. „Již nyní jsou zajištěni uživatelé na většinu kancelářských i maloobchodních prostor,“ dodal. V budově si budou pronajímat prostory například záložna CREDITAS, TATRA nebo architektonická kancelář CD XXI. Budovu bude využívat i samotná skupina UNICAPITAL.

Informace o budově S9 Florenc

•Budova je umístěna v Sokolovské ulici č. 9, přímo u metra Florenc (linky B a C), zastávek tramvaje a v přímé blízkosti centra města. Pro dopravu autem je výhodou blízkost magistrály a podzemní garážová stání.

•Celková plocha činí 3150 m2 (2850 administrativní, 300 m2 obchodní plochy)

•Zahájení stavby proběhlo na podzim 2012, zkolaudována byla v první polovině roku 2014

•Investorem a developerem stavby byla J&T Real Estate, s.r.o., jí oficiálně prezentované investiční náklady činily 6 mil. eur

•Architektonický návrh vytvořila společnost Qarta architektura.

•Budova má nadstandardní vybavení a technologické parametry

Protože jde o strategickou dlouhodobou investici, vlastní toto aktivum přímo mateřská společnost UNICAPITAL, a.s.

Skupina UNICAPITAL se zabývá i vlastním developmentem s následným prodej. Tyto projekty realizuje UNICAPITAL DEVELOPMENT, s.r.o. Jejím cílem jsou investice do developerských projektů zabývajících se výstavbou obchodně-administrativních a rezidenčních projektů. Investice směřují také do již zrealizovaných projektů se značným potenciálem dlouhodobého zhodnocování vložených finančních prostředků. Projekty UNICAPITAL DEVELOPMENT jsou např. Galerie Teplice (obchodní centrum s více než 22 000 m2 plochy, které bylo otevřeno na jaře 2014, nebo rezidenční projekt v Olomouci – Lazcích „Residence u Parku“ s termínem realizace v druhé polovině roku 2015.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Metropole by stála o budovu ruské školy.

V rozhlehlé budově na Krupkově náměstí v Bubenči se tři roky neučí. Sídlila v ní střední škola při ruském velvyslanectví. Více»

MČ Praha 1 zrenovuje domy.

Rovněž v letošním roce bude několik památek na území Prahy 1 opraveno i díky příspěvku z Programu regenerace městský památkových rezervací a městských památkových zón ministerstva kultury, který získá městská část. Více»

Teplárny opět obnovují plné vytápění.

Reagují na ochlazení. Více»

Zřítila se fasáda historické budovy kodaňské burzy.

Hlavní fasáda historické budovy kodaňské burzy, kterou v úterý zachvátil požár, se zřítila, uvedl mluvčí dánských hasičů. Více»

Soutěž o využití areálu na Strahově se nachází ve 2. kole.

Fotbalová asociace České republiky jedná jen se Spartou. Více»

Všechny články a aktuality »»