Provozuje:
Juris Real Estate

Roste zájem Čechů o pobyty v ubytovacích zařízení, kam mají děti vstup zakázán.

Zájem Čechů o pobyty v hotelech, kam mají děti vstup zakázán, roste. Nejvíce "adult only" hotelů vyrůstá v Karibiku, Thajsku či na Bali, ve Středomoří se jedná spíše o jednotky hotelů.

Roste zájem Čechů o pobyty v ubytovacích zařízení, kam mají děti vstup zakázán.

autor. JURIS REAL

Zájem Čechů o pobyty v hotelech, kam mají děti vstup zakázán, roste. Nejvíce "adult only" hotelů vyrůstá v Karibiku, Thajsku či na Bali, ve Středomoří se jedná spíše o jednotky hotelů.

Jezdí do nich novomanželé i starší páry, jak vyplývá z ankety ČTK mezi prodejci zájezdů.

"Ten trend je patrný poslední tři, čtyři roky," uvedl místopředseda Asociace cestovních kanceláří Jan Papež, s tím, že se jedná hlavně o bohatší klienty. Vstup do těchto hotelů mají povolen osoby od 16, případně až od 18 let. "Nejčastěji můžeme mluvit o párech v kategorii starších 40 let. Hotely adult only najdeme ve všech oblíbených prázdninových evropských destinacích - Řecko, Španělsko, Turecko, Egypt. Stejně tak v exotice, ať už se jedná o Mauricius, Maledivy nebo země v karibské oblasti," uvedla Simona Fischerová z portálu eTravel.cz. Řada hotelů jen pro dospělé se například nachází i v Dubaji. "Globální strategií Dubaje je stát se především rodinnou destinací, i proto staví velké množství zábavních parků a dalších rodinných atrakcí. Stále je zde ale i mnoho hotelů pouze pro dospělé, kteří si chtějí užít mimo dětský ruch. Jedná se především o páry, které letí do Dubaje na luxusnější dovolenou, a o seniory," potvrdil Jan Osúch z dubajského turistického zastoupení v ČR. Podle Jana Bezděka z CK Fischer stojí za růstem zájmu i to, že Češi jsou v cestování čím dál zkušenější a přesně tedy vědí, co od dovolené chtějí, aby si ji nerušeně užili podle svých představ. "Zákazníci mířící do těchto hotelů jsou většinou ochotni za svou dovolenou utratit vyšší částky a také za tyto ceny očekávají odpovídající vysokou kvalitu," dodal marketingový ředitel CK Alexandria Petr Šatný. Hostům jsou v těchto hotelech k dispozici mj. bary, wellness a fitness centra, kosmetické salony, kluby, ale i speciální animační programy, kurzy vaření nebo hodiny tance. "Mnoho běžných hotelů disponuje též adult only zónami, kde si např. i rodiče dětí mohou užít jedno nerušené odpoledne doprovázené masáží či dobrým drinkem," dodal marketingový ředitel cestovní agentury Invia.cz Michal Tůma.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Luxusní byt slavného návrháře se prodal za 253 mil. korun.

Pařížský byt zesnulého módního návrháře Karla Lagerfelda se prodal za deset milionů eur (253 milionů korun). Více»

Na památkách po celé České republice začíná hlavní turistická sezona.

Na státních památkách dnes začíná hlavní turistická sezona. Tradiční termín otevření památek se letos z 1. dubna posunul kvůli Velikonocům. Více»

Investor, který vstoupí do Vít. sléváren, by měl být znám za několik týdnů.

Jméno investora, který by měl do ostravské společnosti Vítkovické slévárny vstoupit jako její nový vlastník, by mělo být známo do několika týdnů. ČTK a MF Dnes to řekl insolvenční správce Jan Mašek ze společnosti AZAM - insolvence. Více»

Společnost PlaneStation musí vyklidit vojenské letiště Líně.

Krajský soud v Plzni rozhodl, že firma PlaneStation musí do dvou měsíců od obdržení rozsudku vyklidit záložní vojenské letiště Líně. Nájemce, který letiště od roku 2000 provozuje, včera uvedl, že se ještě dovolá k Nejvyššímu soudu. Více»

Útlum uhelných elektráren dodávky neohrozí.

Výrazně však zdraží energie. Více»

Všechny články a aktuality »»