Provozuje:
Juris Real Estate

Prologis v metropoli dokončil tři budovy na míru.

Prologis, Inc., globální lídr v oblasti průmyslových nemovitostí, dnes oznámil, že dokončil výstavbu tří budov na míru o celkové rozloze více než 76 000 metrů čtverečních v okolí Prahy.

Prologis v metropoli dokončil tři budovy na míru.

autor. JURIS REAL

Prologis, Inc., globální lídr v oblasti průmyslových nemovitostí, dnes oznámil, že dokončil výstavbu tří budov na míru o celkové rozloze více než 76 000 metrů čtverečních v okolí Prahy.

Dokončené budovy:

• 32 100 metrů čtverečních pro společnost Červa, velkoobchodního dodavatele osobních ochranných pracovních prostředků, v Prologis Park Prague-Airport. Budova nabízí moderní cross docková zařízení šitá na míru požadavkům zákazníka včetně venkovní rampy pro boční nakládání.

• 31 730 metrů čtverečních pro Mall.cz, online obchod se spotřebním zbožím a elektronikou, v Prologis Park Prague-Jirny. Budova je šetrná k životnímu prostředí. Z udržitelných řešení využívá mimo jiné podélné světlíky, systém na sledování spotřeby energie, klimatizaci a elektricky poháněné venkovní rolety.

• Výrobní budova o rozloze 12 350 metrů čtverečních pro poskytovatele automobilových služeb v Prologis Park Prague-Jirny.

„Lokalita a flexibilita zůstávají hlavními kritérii pro společnosti, které chtějí posílit své podnikání na trzích střední a východní Evropy. Obzvláště to platí v případě našich zákazníků z oblasti výroby a e-commerce,“ řekl Martin Polák, senior viceprezident a ředitel Prologis pro Českou republiku a Slovensko, „rozšíření našeho portfolia v rámci regionu svědčí o naší politice uspokojení požadavků zákazníků.“

Prologis Park Prague-Airport sestává v současné době ze dvou budov nacházejících se na 33hektarovém pozemku s potenciálem pro výstavbu až 63 000 metrů čtverečních. Park se nachází u rychlostní silnice R6, pouhých pět minut jízdy od pražského Letiště Václava Havla. Park poskytuje výborné spojení s národními i mezinárodními obchodními trasami prostřednictvím Pražského okruhu a dálnice D5, jež spojuje Prahu s Plzní a dále s Německem.

Prologis Park Prague-Jirny je moderní distribuční park, který v současné době sestává z 266 000 metrů čtverečních distribučních prostor. Park se nachází 20 kilometrů východně od Prahy s přímým přístupem k dálnici D11 umožňující efektivní distribuci na místní trhy i do sousedních zemí. Prologis je s více než 865 000 metrů čtverečních logistických a průmyslových prostor jedním z předních poskytovatelů distribučních budov v České republice (k 31. březnu 2015).




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Dvorecký most je komplikovaná stavba.

Řekl ČTK stavbyvedoucí Metrostavu. Více»

Ministerstva se dohodly na rozdělení výnosů z emisních povolenek.

Ministerstva životního prostředí a průmyslu a obchodu našla shodu na rozdělení výnosů z emisních povolenek a vláda by ji dnes měla potvrdit. Vyplývá to z vyjádření ministrů při příchodu na jednání kabinetu. Více»

Škody způsobené mrazem na úrodě vinařů v ČR budou ve stovkách milionů korun.

Škody způsobené mrazem na letošní úrodě vinařů v České republice půjdou do stovek milionů korun, v Čechách pomrzlo 40 procent vinohradů, řekl ČTK prezident Svazu vinařů Martin Chlad. Více»

Zájem o dřevostavby loni v České republice stagnoval.

Přibývá veřejných staveb. Více»

Zájem o tepelná čerpadla v České republice stagnuje.

Obor jedná se státem o podpoře. Více»

Všechny články a aktuality »»