Provozuje:
Juris Real Estate

Prologis Park Prague Rudna vzbuzuje zájem nových i stávajících zákazníků.

Prologis, Inc., globální lídr v oblasti průmyslových nemovitostí, dnes oznámil podpis nových nájemních smluv na 7 401 metrů čtverečních v Prologis Park Prague-Rudna.

Prologis Park Prague Rudna vzbuzuje zájem nových i stávajících zákazníků.

autor. JURIS REAL

Prologis, Inc., globální lídr v oblasti průmyslových nemovitostí, dnes oznámil podpis nových nájemních smluv na 7 401 metrů čtverečních v Prologis Park Prague-Rudna.

Smlouvy zahrnují:

•rozšíření pronájmu o 2 130 metrů čtverečních společností DB Schenker, vedoucím poskytovatelem logistických a dopravních služeb, v budově 10;

•pronájem 1 863 metrů čtverečních distributorem zábavního zboží v budově 1. Budova je nyní plně pronajata

•rozšíření pronájmu o 1 415 metrů čtverečních společností Toyota Material Handling CZ, předním poskytovatelem vysokozdvižných vozíků a skladové techniky BT, v budově 3. Celkem si Toyota Material Handling CZ pronajme prostory o rozloze 7 111 metrů čtverečních;

•pronájem 1 100 metrů čtverečních společností Universe Agency, českým výrobcem kol a cyklistického příslušenství, v budově 3. Podpisem smlouvy Universe Agency přemístí a rozšíří svoji působnost v parku;

•pronájem 893 metrů čtverečních společností Albatros Media, největším nakladatelstvím v České republice, v budově 3. Albatros Media celkem obsadí plochu o rozloze 6 443 metrů čtverečních.

„Od akvizice Prologis Park Prague-Rudna v září loňského roku sehrál park významnou roli v naší reakci na vysokou poptávku ze strany našich zákazníků v pražském regionu,“ řekl Martin Baláž, Prologis senior leasing a development manager pro Českou republiku a Slovensko, „zvyšovat obsazenost parku se nám úspěšně daří také díky naší schopnosti přizpůsobit budovy přesným požadavkům našich stávajících i nových zákazníků.“

Prologis Park Prague-Rudna sestává ze 17 budov o celkové rozloze 163 000 metrů čtverečních. Park nabízí moderní distribuční budovy a nachází se 20 kilometrů od centra Prahy, blízko od dálnice D5 nabízející pohodlné spojení s Německem a pražským mezinárodním letištěm.

Prologis je s více než 865 000 metrů čtverečních logistických a průmyslových prostor jedním z předních poskytovatelů distribučních budov v České republice (k 31. březnu 2015).




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

MMF zhoršil odhad růstu tuzemské ekonomiky na 0,7 procenta.

Hrubý domácí produkt České republiky se v letošním roce zvýší o 0,7 procenta po loňském poklesu o 0,4 procenta. Předpověděl to ve svém jarním výhledu pro světovou ekonomiku Mezinárodní měnový fond. Více»

Zkrácení doby oddlužení na tři roky čeká v Poslanecké sněmovně schvalování.

Zkrácení doby oddlužení z nynějších pěti let na tři roky pro všechny dlužníky čeká ve Sněmovně závěrečné schvalování. Ve hře jsou po včerejším druhém čtení různá zpřísnění vládní novely. Více»

U metra na Čerňáku začala výstavba polyfunkčního domu za 630 mil. Kč.

U stanice pražského metra B Černý Most v Praze 14 má do dvou let vzniknout nový polyfunkční dům s byty pro dostupné bydlení, restaurací, knihovnou nebo informačním centrem radnice. Více»

Skanska spouští prodej nových bytů.

Skanska spouští prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena ve Vysočanech. Více»

Výkonný výbor FAČR se má dnes zabývat výstavbou nového stadionu na Strahově.

Po dnešním jednání výkonného výboru Fotbalové asociace České republiky by mělo být jasněji o osudu areálu na Strahově. Více»

Všechny články a aktuality »»