Provozuje:
Juris Real Estate

Prodej nové etapy tzv. chytrých bytů od Trigemy byl spuštěn.

Včera byl spuštěn oficiální prodej druhé etapy developerského projektu společnosti Trigema SMART byty.

Prodej nové etapy tzv. chytrých bytů od Trigemy byl spuštěn.

autor. JURIS REAL

Včera byl spuštěn oficiální prodej druhé etapy developerského projektu společnosti Trigema SMART byty.

SMART byty představují komplex dvou bytových domů v bezprostřední blízkosti stanice metra Nové Butovice a svým novým majitelům nabízejí spoustu výhod a nadstandardních prvků.

Prodej byl zahájen po 18 dnech předprodejní fáze, během kterých si zájemci závazně zarezervovali neuvěřitelných 66 bytů, což je téměř polovina projektu. Tento zájem (překonává/navazuje) na úspěch první etapy, která je nyní vyprodána téměř z 90 %. „Enormní zájem o byty ve druhé etapě projektu SMART jen potvrzuje fakt, že jsme na trh přišli se smysluplným a žádaným produktem, který na pražském trhu chybí,“ komentuje tato čísla Marcel Soural, ředitel společnosti.

Kromě praktické polohy, kvalitního provedení a výjimečného architektonického zpracování nabídnou nové byty i další výhody. Nejvýraznější novinkou projektu SMART jsou systémy chytrého ovládání bytu, díky kterým lze pohodlně ovládat vybavení bytu prostřednictvím mobilního telefonu. Celý systém je jednoduchý na ovládání a nabízí široké možnosti rozšíření a vylepšení jako je regulace teploty a osvětlení v závislosti na venkovních podmínkách, nebo ovládání většiny domácích spotřebičů. Standardem je i propracovaný systém vzduchotechniky s rekuperací, který v kombinaci s kompaktním zateplením šetří náklady na energie. Dům tímto spadá do kategorie energeticky úsporných staveb.

Při plánování projektu se nezapomnělo ani na kulturu. Jedním ze zajímavých plánů je vznik galerie v přízemí druhé etapy projektu Smart. Na nově zbudovaném parteru v těsné blízkosti projektu vznikne prostor pro netradiční formy umění a jeho obyvatelé se zde tak budou moci setkávat s díly předních českých fotografů i se street-artovými instalacemi. Narazíte zde například na klasické graffiti od výrazných umělců pouliční scény, na interaktivní fotografickou instalaci i fotografie převedené do podoby kamenné mozaiky zdobící chodník pod vašima nohama. „Když připravujeme nový projekt, snažíme se jej navrhovat tak, jako bychom jej stavěli pro sebe. Použít materiály a technologie, které nám přijdou kvalitní a rozumné. Ostatně mezi zájemci o nové byty v našem posledním projektu je i mnoho zaměstnanců Trigemy,“ prozradil ředitel společnosti Marcel Soural. Druhá etapa projektu obsahuje 137 nových bytů a deset komerčních prostor k pronájmu, které poskytnou zázemí pro obchody, restaurace a další. Kolaudace je odhadovaná na léto příštího roku.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Luxusní byt slavného návrháře se prodal za 253 mil. korun.

Pařížský byt zesnulého módního návrháře Karla Lagerfelda se prodal za deset milionů eur (253 milionů korun). Více»

Na památkách po celé České republice začíná hlavní turistická sezona.

Na státních památkách dnes začíná hlavní turistická sezona. Tradiční termín otevření památek se letos z 1. dubna posunul kvůli Velikonocům. Více»

Investor, který vstoupí do Vít. sléváren, by měl být znám za několik týdnů.

Jméno investora, který by měl do ostravské společnosti Vítkovické slévárny vstoupit jako její nový vlastník, by mělo být známo do několika týdnů. ČTK a MF Dnes to řekl insolvenční správce Jan Mašek ze společnosti AZAM - insolvence. Více»

Společnost PlaneStation musí vyklidit vojenské letiště Líně.

Krajský soud v Plzni rozhodl, že firma PlaneStation musí do dvou měsíců od obdržení rozsudku vyklidit záložní vojenské letiště Líně. Nájemce, který letiště od roku 2000 provozuje, včera uvedl, že se ještě dovolá k Nejvyššímu soudu. Více»

Útlum uhelných elektráren dodávky neohrozí.

Výrazně však zdraží energie. Více»

Všechny články a aktuality »»