Provozuje:
Juris Real Estate

Online formulář na webu ČEZ mohou nově použít i klienti jiných DPI.

On-line formulář na webu energetické společnosti ČEZ nově mohou využít také klienti, kteří v rámci distribučního území skončili u jiného dodavatele poslední instance.

Online formulář na webu ČEZ mohou nově použít i klienti jiných DPI.

autor. JURIS REAL, ČTK

On-line formulář na webu energetické společnosti ČEZ nově mohou využít také klienti, kteří v rámci distribučního území skončili u jiného dodavatele poslední instance.

Nově je také možné převádět z režimu DPI smlouvy na plyn, řekl ČTK mluvčí ČEZ Roman Gazdík.

Nového dodavatele si musí hledat na 900.000 bývalých klientů skupiny Bohemia Energy, která v polovině října ukončila činnost.

"Společnost ČEZ Prodej vyšla vstříc četným požadavkům ze strany zákazníků a spustila online systém pro přechod na standardní smlouvy na elektřinu i plyn pro odběratele, kteří skončili u jiných dodavatelů poslední instance," uvedl Gazdík.

Novou smlouvu si prostřednictvím on-line formuláře vyřídí zájemci během několika minut. ČEZ Prodej funguje jako dodavatel poslední instance pouze v elektřině. Přechod z režimu DPI zatím zahájilo zhruba 230.000 z celkového počtu 374.000 odběratelů. Celý přechod z režimu DPI na standardní smlouvy trvá v průměru tři týdny.

Zájemci o smlouvu u ČEZ tak již nemusí kontaktovat zákaznická centra nebo volat do call center, která jsou i přes výrazné posílení kapacit stále výrazně přetížená.

"Pokud chtějí zákazníci od svého dodavatele poslední instance pro elektřinu nebo plyn přejít k nám, během tří minut si to vyřídí doma on-line, obratem jim přijde smlouva a mají klid," sdělil generální ředitel ČEZ Prodej Tomáš Kadlec. Přechodem od dodavatele poslední instance na standardní smlouvu s ČEZ bude mít zákazník nastaveny nové zálohy s ohledem na sjednaný produkt a ty budou stabilní po celou dobu až do termínu řádného vyúčtování.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Luxusní byt slavného návrháře se prodal za 253 mil. korun.

Pařížský byt zesnulého módního návrháře Karla Lagerfelda se prodal za deset milionů eur (253 milionů korun). Více»

Na památkách po celé České republice začíná hlavní turistická sezona.

Na státních památkách dnes začíná hlavní turistická sezona. Tradiční termín otevření památek se letos z 1. dubna posunul kvůli Velikonocům. Více»

Investor, který vstoupí do Vít. sléváren, by měl být znám za několik týdnů.

Jméno investora, který by měl do ostravské společnosti Vítkovické slévárny vstoupit jako její nový vlastník, by mělo být známo do několika týdnů. ČTK a MF Dnes to řekl insolvenční správce Jan Mašek ze společnosti AZAM - insolvence. Více»

Společnost PlaneStation musí vyklidit vojenské letiště Líně.

Krajský soud v Plzni rozhodl, že firma PlaneStation musí do dvou měsíců od obdržení rozsudku vyklidit záložní vojenské letiště Líně. Nájemce, který letiště od roku 2000 provozuje, včera uvedl, že se ještě dovolá k Nejvyššímu soudu. Více»

Útlum uhelných elektráren dodávky neohrozí.

Výrazně však zdraží energie. Více»

Všechny články a aktuality »»