Provozuje:
Juris Real Estate

Obchodníci měli v povánočních výprodejích vysoké žně.

Tržby obchodníků dosahovaly během povánočních výprodejů v posledním týdnu roku předvánočních maxim. V meziroční komparaci byly vyšší zhruba o pětinu.

Obchodníci měli v povánočních výprodejích vysoké žně.

autor. JURIS REAL

Tržby obchodníků dosahovaly během povánočních výprodejů v posledním týdnu roku předvánočních maxim. V meziroční komparaci byly vyšší zhruba o pětinu.

E-shopy spustily slevové akce hned po Štědrém dnu, kamenné obchody se otevřely 27. prosince. Výprodeje se zaměřují na ty, kteří pod stromeček dostali hotovost. Slevové akce pokračují často až do konce ledna.

"V závěrečném týdnu jsme zaznamenali růst 25 procent. Nejprodávanějším sortimentem v absolutní hodnotě zůstávají mobilní telefony, notebooky a komponenty," uvedla mluvčí Alza.cz Patricie Šedivá.

V prodejnách Euronics tržby v období mezi svátky dosahovaly předvánočních denních maxim. Ve srovnání se stejným obdobím loňského roku vzrostly o více než pětinu. Největší zájem je o sušičky prádla.

Spousta nevhodných dárků také končí v lednu v internetových bazarech. "Internetový bazarový prodej nejvíce vydělává právě na nevhodných vánočních dárcích. Řada lidí k věnovaným dárkům také nedostane účtenku, nebo je jen nechce vyměňovat a raději je prodá. Během ledna je proto v internetových bazarech největší nabídka elektroniky a sportovního vybavení, což jsou tradiční vánoční dárky z cenově vyšší kategorie," dodal Michalko. Zatímco v lednu se on-line bazary těší stejným tržbám jako v prosinci, v únoru klesají o 30 až 40 procent.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

NHL plánuje stěhování klubu Arizona Coyotes do Salt Lake City

Rada guvernérů NHL jednohlasně schválila prodej klubu Arizona Coyotes a jeho přesun do Salt Lake City. Více»

Zájemci mají možnost navštívit stanice metra B Florenc.

U příležitosti oslav padesáti let metra v Praze nabízí dopravní podnik unikátní možnost navštívit zázemí ve stanici Florenc. Více»

V Rokycanech existují ekologické veřejné toalety.

Nevyužívají elektřinu, ani chemii. Více»

Soud zahájil insolvenci s firmou Kovosvit MAS Machine Tools.

Českobudějovický krajský soud zahájil insolvenční řízení se strojírenskou firmou Kovosvit MAS Machine Tools. Věřitel požaduje po společnosti zaplacení dlužné částky více než 20 milionů korun. Více»

Mrazivá noc snížila naději na letošní dobrou úrodu ovoce.

Čekají se další mrazy. Více»

Všechny články a aktuality »»