Provozuje:
Juris Real Estate

Nový projekt White Garden.

Oáza klidu v ruchu velkoměsta.

Nový projekt White Garden.

autor. JURIS REAL

Oáza klidu v ruchu velkoměsta.

Realitní kancelář Lexxus Norton uvádí na trh exkluzivní projekt White Garden. Secesní dům z roku 1887, který se nachází v Praze 5, v nákupní, zábavní a business zóně Anděl, bude citlivě zrestaurován pro potřeby luxusního moderního bydlení.

Vznikne tak 11 komfortních bytů a reprezentativní kancelářský prostor. Dokončení projektu se plánuje na závěr roku 2017.

Za novým projektem stojí investiční společnost Pierwood Capital, která bude při rekonstrukci dbát na využití takových technologií a konstrukčních postupů, aby se zachoval původní ráz téměř 130 let starého činžovního domu.

„Pro výslednou podobu White Garden budou proto charakteristické repliky původních špaletových oken a kazetových dveří nebo kovaná zábradlí s grafitovým nátěrem. Tyto detaily se budou úzce prolínat s prvky moderního bydlení ve vysokém standardu: špičkovým vybavením, klimatizací v půdních bytech či poloautomatickým parkovacím systémem. Celkovou atmosféru bude dotvářet privátní zahrada – oáza soukromí a odpočinku uprostřed ruchu velkoměsta,“ popisuje vzhled exteriéru Denisa Višňovská, partner Lexxus Norton.

Šestipodlažní dům se bude skládat z 11 stylových bytů v dispozicích 2+kk až 4+kk, z nichž některé doplní balkon a parkovací stání v podzemní garáži. Tři bytové jednotky budou koncipovány jako mezonety o velikosti až 127 m2.

„Všechny byty budou naplňovat požadavky na moderní, kvalitní a funkční bydlení v nejvyšším standardu. Základní vybavení dodají renomovaní výrobci, kteří budou ručit za jeho špičkové provedení a vzhled. Koupě bytu ve White Garden je proto investicí do kvality, pohodlí a bezpečí,“ dodává Denisa Višňovská. Součástí projektu bude rovněž prosklený výtah na externí fasádě a reprezentativní kancelářský prostor.

Okolí projektu White Garden osloví i ty nejnáročnější zájemce o nové bydlení. V obchodním centru Nový Smíchov naleznou širokou nabídku služeb, kterou doplňují nedaleké kvalitní restaurace a sportovní areály.

Milovníkům společenských a kulturních akcí poskytne zábavu vyhledávaná Náplavka či Švandovo divadlo. K romantickým procházkám vybízí blízký Petřín.

Lokalita pražského Anděla navíc disponuje výbornou dopravní dostupností – nachází se zde stanice metra B a několik tramvajových linek.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

NHL plánuje stěhování klubu Arizona Coyotes do Salt Lake City

Rada guvernérů NHL jednohlasně schválila prodej klubu Arizona Coyotes a jeho přesun do Salt Lake City. Více»

Zájemci mají možnost navštívit stanice metra B Florenc.

U příležitosti oslav padesáti let metra v Praze nabízí dopravní podnik unikátní možnost navštívit zázemí ve stanici Florenc. Více»

V Rokycanech existují ekologické veřejné toalety.

Nevyužívají elektřinu, ani chemii. Více»

Soud zahájil insolvenci s firmou Kovosvit MAS Machine Tools.

Českobudějovický krajský soud zahájil insolvenční řízení se strojírenskou firmou Kovosvit MAS Machine Tools. Věřitel požaduje po společnosti zaplacení dlužné částky více než 20 milionů korun. Více»

Mrazivá noc snížila naději na letošní dobrou úrodu ovoce.

Čekají se další mrazy. Více»

Všechny články a aktuality »»