Provozuje:
Juris Real Estate

Nové byty v Praze budou mít až čtyřletou záruku.

Skanska Reality, jedna z našich největších developerských společností na českém trhu s nemovitostmi, odstartovala 6. května prodej 121 bytů a čtyř ateliérů v Praze 12 - Modřanech.

Nové byty v Praze budou mít až čtyřletou záruku.

autor. JURIS REAL

Skanska Reality, jedna z našich největších developerských společností na českém trhu s nemovitostmi, odstartovala 6. května prodej 121 bytů a čtyř ateliérů v Praze 12 - Modřanech.

Developerský projekt nese název U cukrovaru, aktuálně nabízený pětipodlažní bytový dům o dvou sekcích se jmenuje Hübnerky.

Díky důkladnému zateplení obálky a instalaci solárních panelů sloužících k ohřívání teplé užitkové vody bude i v tomto případě průkaz energetické náročnosti budovy B – velmi úsporná.

Developer na nabízené byty navíc nabízí čtyřletou záruční lhůtu, což je na trhu s novým bydlením unikátní. Nejmenší 1+kk o rozloze 40 m2 s balkonem 6 m2 pořídíte již za 1 566 000 Kč vč. DPH.

Bytový dům Hübnerky má dvě sekce, které jsou vzájemně propojeny prostorem garážových stání v prvním podzemním podlaží.

V domě se nachází celkem 121 bytů a 4 ateliéry v dispozicích od 1+kk o rozloze 40 m2 po velkorysý 4+kk o rozloze téměř 100 m2.

Součástí všech bytů projektu jsou balkony či terasy, většina bytů v prvním nadzemním podlaží má k dispozici předzahrádky.

Parkovacích stání je v domě navržených 113 a dalších 31 před domem. V suterénu bude navíc kolárna a místnost pro mytí kol, které mohou při nepříznivém počasí využívat i maminky s kočárky a majitelé psů.

Bytový dům je naplánován s průkazem energetické náročnosti budovy B – velmi úsporná.

To v tomto případě znamená důkladné zateplení obálky budovy a instalaci solárních panelů na střeše bytového domu, které mají sloužit k ohřívání teplé užitkové vody.

Na přilehlém pozemku bude také nainstalována podzemní nádrž pro zachycení dešťových vod, které mohou být dále využity při zalévání zeleně v okolí domu.

V nejvyšších patrech bytového domu budou nainstalované hnízdní boxy pro zvláště chráněné ptáky rorýse obecné, jejichž kolonie hnízdí v blízkém okolí projektu.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Luxusní byt slavného návrháře se prodal za 253 mil. korun.

Pařížský byt zesnulého módního návrháře Karla Lagerfelda se prodal za deset milionů eur (253 milionů korun). Více»

Na památkách po celé České republice začíná hlavní turistická sezona.

Na státních památkách dnes začíná hlavní turistická sezona. Tradiční termín otevření památek se letos z 1. dubna posunul kvůli Velikonocům. Více»

Investor, který vstoupí do Vít. sléváren, by měl být znám za několik týdnů.

Jméno investora, který by měl do ostravské společnosti Vítkovické slévárny vstoupit jako její nový vlastník, by mělo být známo do několika týdnů. ČTK a MF Dnes to řekl insolvenční správce Jan Mašek ze společnosti AZAM - insolvence. Více»

Společnost PlaneStation musí vyklidit vojenské letiště Líně.

Krajský soud v Plzni rozhodl, že firma PlaneStation musí do dvou měsíců od obdržení rozsudku vyklidit záložní vojenské letiště Líně. Nájemce, který letiště od roku 2000 provozuje, včera uvedl, že se ještě dovolá k Nejvyššímu soudu. Více»

Útlum uhelných elektráren dodávky neohrozí.

Výrazně však zdraží energie. Více»

Všechny články a aktuality »»