Provozuje:
Juris Real Estate

Na vybraných Czech POINTech lze získat snímky z katastrálních map.

Podnikatelé a občané už nemusejí kvůli snímkům z katastrálních map, které potřebují při nákupu či prodeji domu nebo pozemku, chodit na katastrální úřad.

Na vybraných Czech POINTech lze získat snímky z katastrálních map.

autor. JURIS REAL

Podnikatelé a občané už nemusejí kvůli snímkům z katastrálních map, které potřebují při nákupu či prodeji domu nebo pozemku, chodit na katastrální úřad.

Tuto službu nabízí nově také kontaktní místa veřejné správy, která provozuje Hospodářská komora ČR v rámci projektu Czech POINT.

Pokryto je zatím 88 procent území České republiky, v dalších letech má být digitalizace plně dokončena, uvedla komora v dnešní tiskové zprávě.

Služba bude zatím dostupná prostřednictvím 48 kontaktních míst Hospodářské komory ve všech krajích.

Po dokončení digitalizace bude možné požádat o jakýkoliv snímek z katastrální mapy na katastrálním úřadě nebo Czech POINTU v Česku a na českých zastupitelských úřadech v zahraničí. "Novou službu ocení především klienti, kteří chtějí například ke kupní či zástavní smlouvě doložit grafický podklad, z kterého jsou patrné hranice prodávaného nebo kupovaného pozemku či budovy," vysvětlil Tomáš Macnar z Hospodářské komory ČR.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Metropole by stála o budovu ruské školy.

V rozhlehlé budově na Krupkově náměstí v Bubenči se tři roky neučí. Sídlila v ní střední škola při ruském velvyslanectví. Více»

MČ Praha 1 zrenovuje domy.

Rovněž v letošním roce bude několik památek na území Prahy 1 opraveno i díky příspěvku z Programu regenerace městský památkových rezervací a městských památkových zón ministerstva kultury, který získá městská část. Více»

Teplárny opět obnovují plné vytápění.

Reagují na ochlazení. Více»

Zřítila se fasáda historické budovy kodaňské burzy.

Hlavní fasáda historické budovy kodaňské burzy, kterou v úterý zachvátil požár, se zřítila, uvedl mluvčí dánských hasičů. Více»

Soutěž o využití areálu na Strahově se nachází ve 2. kole.

Fotbalová asociace České republiky jedná jen se Spartou. Více»

Všechny články a aktuality »»