Provozuje:
Juris Real Estate

Na Smíchově začne výstavba projektu City.

Projekt Smíchov City by měl získat posudek EIA, Jenž hodnotí vliv na životní prostředí. Část areálu nádraží by se tak měla začít přeměňovat na novou čtvrť s pěším bulvárem, bytovými domy i kancelářemi již od roku 2018.

Na Smíchově začne výstavba projektu City.

autor. JURIS REAL

Projekt Smíchov City by měl získat posudek EIA, Jenž hodnotí vliv na životní prostředí. Část areálu nádraží by se tak měla začít přeměňovat na novou čtvrť s pěším bulvárem, bytovými domy i kancelářemi již od roku 2018.

“Jsme ve fázi EIA, která bude dokončená koncem léta a plynule naváže proces územního řízení. Do roka a do dne se bude stavět. Nejpozději koncem roku 2018,” sdělil ředitel pro development Igor Klajmon ze společnosti Sekyra Group, která zástavbu plánuje. Nejprve vzniknou tři bloky domů od oblasti Na Knížecí směrem na jih. Středem povede 28 metrů široký pěší bulvár. V projektu se počítá také s dopravní infrastrukturou. Projekt přijde na 12 až 15 miliard korun a měl by být dokončen do roku 2030.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

MMF zhoršil odhad růstu tuzemské ekonomiky na 0,7 procenta.

Hrubý domácí produkt České republiky se v letošním roce zvýší o 0,7 procenta po loňském poklesu o 0,4 procenta. Předpověděl to ve svém jarním výhledu pro světovou ekonomiku Mezinárodní měnový fond. Více»

Zkrácení doby oddlužení na tři roky čeká v Poslanecké sněmovně schvalování.

Zkrácení doby oddlužení z nynějších pěti let na tři roky pro všechny dlužníky čeká ve Sněmovně závěrečné schvalování. Ve hře jsou po včerejším druhém čtení různá zpřísnění vládní novely. Více»

U metra na Čerňáku začala výstavba polyfunkčního domu za 630 mil. Kč.

U stanice pražského metra B Černý Most v Praze 14 má do dvou let vzniknout nový polyfunkční dům s byty pro dostupné bydlení, restaurací, knihovnou nebo informačním centrem radnice. Více»

Skanska spouští prodej nových bytů.

Skanska spouští prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena ve Vysočanech. Více»

Výkonný výbor FAČR se má dnes zabývat výstavbou nového stadionu na Strahově.

Po dnešním jednání výkonného výboru Fotbalové asociace České republiky by mělo být jasněji o osudu areálu na Strahově. Více»

Všechny články a aktuality »»