Provozuje:
Juris Real Estate

Na Praze 1 se otevře velký taneční klub pro stovky hostů.

Radnice "jedničky" se staví proti.

Na Praze 1 se otevře velký taneční klub pro stovky hostů.

autor. JURIS REAL

Radnice "jedničky" se staví proti.

Management Prahy 1 je proti otevření velkého hudebního klubu v Revoluční ulici kousek od náměstí Republiky. Vyplynulo to z diskuse na jednání zastupitelstva městské části.

Klub má mít podle provozovatelů tři podzemní podlaží, otevře se koncem letošního nebo počátkem příštího roku. Původně měl mít kapacitu 1.000 míst, podle stavebního úřadu má být zkolaudován na zhruba poloviční množství. Stavební povolení bylo vydáno v roce 2007.

„Dlouhodobě bojujeme na Starém Městě proti rušení nočního klidu a teď jsme se dozvěděli, že vzniká velký klub na základě stavebního povolení, které bylo schváleno před více než deseti lety," konstatovala mluvčí městské části Veronika Blažková. Proti otevření klubu se na jednání zastupitelů vyjádřili starosta Oldřich Lomecký (TOP 09), místostarosta Richard Bureš (ODS) i radní pro bezpečnost Ivan Solil (ČSSD). Radnice ale s ohledem na vydané stavební povolení již nemůže proti stavbě zasáhnout.

Klubu s názvem Epic nyní prochází kolaudací. Podle šéfa stavebního odboru Prahy 1 Oldřicha Dajbycha bylo stavební povolení vydáno v roce 2007, stavba byla několikrát prodloužena a změnil se vlastník domu i stavebníci. Aktuálně klub plánuje otevřít slovenská firma Medusa Group spolu se společností Ministry. Podle Dajbycha klub musí s ohledem na vyšší bezpečnostní riziko v centru města instalovat zařízení, které bude jasně sdělovat informaci o momentálním počtu lidí v prostorách. Pokud toto zařízení nebude instalováno, podnik nemůže být otevřen. „Předpokládám, že do Vánoc to nestihnou, ale v lednu už ano," dodal.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Dvorecký most je komplikovaná stavba.

Řekl ČTK stavbyvedoucí Metrostavu. Více»

Ministerstva se dohodly na rozdělení výnosů z emisních povolenek.

Ministerstva životního prostředí a průmyslu a obchodu našla shodu na rozdělení výnosů z emisních povolenek a vláda by ji dnes měla potvrdit. Vyplývá to z vyjádření ministrů při příchodu na jednání kabinetu. Více»

Škody způsobené mrazem na úrodě vinařů v ČR budou ve stovkách milionů korun.

Škody způsobené mrazem na letošní úrodě vinařů v České republice půjdou do stovek milionů korun, v Čechách pomrzlo 40 procent vinohradů, řekl ČTK prezident Svazu vinařů Martin Chlad. Více»

Zájem o dřevostavby loni v České republice stagnoval.

Přibývá veřejných staveb. Více»

Zájem o tepelná čerpadla v České republice stagnuje.

Obor jedná se státem o podpoře. Více»

Všechny články a aktuality »»