Provozuje:
Juris Real Estate

Modřany jsou magnetem pro developery.

Chátrající průmyslové areály, nepřítomnost historických památek a volné plochy k zastavění, je vše co nabízí pražská část Modřany. Jedná se zde o ráj pro developery, kteří nezahálejí, a ve stagnujícím stavitelství zde zuřivě budují.

Modřany jsou magnetem pro developery.

autor. JURIS REAL

Chátrající průmyslové areály, nepřítomnost historických památek a volné plochy k zastavění, je vše co nabízí pražská část Modřany. Jedná se zde o ráj pro developery, kteří nezahálejí, a ve stagnujícím stavitelství zde zuřivě budují.

„V Praze se připravuje více než 70 tisíc bytů. Jen zhruba 23 500 se jich ale může začít stavět zhruba do pěti let,“ říká šéf developerské společnosti Central Group Dušan Kunovský.

Mezi developery, kteří se zde chystají stavět, nebo již stavějí jsou především Sekyra Group, Central Group a Skanska. Nicméně i menší developeři zde nezahálejí.

„V centrální části Modřan nyní vzniká rezidenční projekt U Dubu a hned vedle staví developerská společnost YIT. Poté vznikají nové projekty především v rozvojových oblastech. Je to dáno tím, že se sešlo více projektů, které developeři plánovali v minulých volebních obdobích a nyní na ně po letech dostali stavební povolení,“ popisuje starostka Prahy 12 Daniela Rázková.

Ten kdo se však proti výstavbě bouří, jsou sami obyvatelé. Pro ně to znamená jediné a to více aut ve své městské části.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

MMF zhoršil odhad růstu tuzemské ekonomiky na 0,7 procenta.

Hrubý domácí produkt České republiky se v letošním roce zvýší o 0,7 procenta po loňském poklesu o 0,4 procenta. Předpověděl to ve svém jarním výhledu pro světovou ekonomiku Mezinárodní měnový fond. Více»

Zkrácení doby oddlužení na tři roky čeká v Poslanecké sněmovně schvalování.

Zkrácení doby oddlužení z nynějších pěti let na tři roky pro všechny dlužníky čeká ve Sněmovně závěrečné schvalování. Ve hře jsou po včerejším druhém čtení různá zpřísnění vládní novely. Více»

U metra na Čerňáku začala výstavba polyfunkčního domu za 630 mil. Kč.

U stanice pražského metra B Černý Most v Praze 14 má do dvou let vzniknout nový polyfunkční dům s byty pro dostupné bydlení, restaurací, knihovnou nebo informačním centrem radnice. Více»

Skanska spouští prodej nových bytů.

Skanska spouští prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena ve Vysočanech. Více»

Výkonný výbor FAČR se má dnes zabývat výstavbou nového stadionu na Strahově.

Po dnešním jednání výkonného výboru Fotbalové asociace České republiky by mělo být jasněji o osudu areálu na Strahově. Více»

Všechny články a aktuality »»