Provozuje:
Juris Real Estate

MČ Praha 2 nabídne volné městské byty formou aukce.

I v letošním roce pokračuje jmenovaná městská část v prodeji obecních bytů novým vlastníkům formou veřejné soutěže na principu aukce. Záměrem radnice "dvojky" je prodat touto formou do konce letošního roku 45 bytových jednotek novým vlastníkům.

MČ Praha 2 nabídne volné městské byty formou aukce.

autor. JURIS REAL

I v letošním roce pokračuje jmenovaná městská část v prodeji obecních bytů novým vlastníkům formou veřejné soutěže na principu aukce. Záměrem radnice "dvojky" je prodat touto formou do konce letošního roku 45 bytových jednotek novým vlastníkům.

První letošní aukce se koná 12. června v budově Novoměstské radnice na Karlově náměstí.

„Hlavním principem je otevřená, transparentní a nediskriminační veřejná soutěž. Poprvé jsme tuto podobu prodeje zvolili vloni v září, kdy jsme nabídli k odkupu osm volných bytových jednotek. Zájem byl obrovský, byty si celkově prohlédly stovky lidí a desítky se jich zúčastnily samotné aukce,“ sdělil Michael Grundler, zástupce starostky pro oblast správy majetku. V nadcházející červnové aukci bude nabídnuto celkem 12 bytů na Vinohradech a Novém Městě. Jde o bytové jednotky v ulicích Sokolská, Rubešova, Čelakovského sadech, náměstí Míru a Masarykově nábřeží. Jednotlivé byty budou veřejnosti nabídnuty v rámci stanovených termínů prohlídek. Přehled termínů prohlídek jednotlivých bytů, jednotlivé (konkrétní) aukční vyhlášky včetně nejnižšího podání a další informace naleznete přehledně na webu městské části, a to na adrese: http://praha2.cz/Prodej-volnych-bytu. Veřejné soutěže by pak měly v analogickém režimu pokračovat i v následujícím roce.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Luxusní byt slavného návrháře se prodal za 253 mil. korun.

Pařížský byt zesnulého módního návrháře Karla Lagerfelda se prodal za deset milionů eur (253 milionů korun). Více»

Na památkách po celé České republice začíná hlavní turistická sezona.

Na státních památkách dnes začíná hlavní turistická sezona. Tradiční termín otevření památek se letos z 1. dubna posunul kvůli Velikonocům. Více»

Investor, který vstoupí do Vít. sléváren, by měl být znám za několik týdnů.

Jméno investora, který by měl do ostravské společnosti Vítkovické slévárny vstoupit jako její nový vlastník, by mělo být známo do několika týdnů. ČTK a MF Dnes to řekl insolvenční správce Jan Mašek ze společnosti AZAM - insolvence. Více»

Společnost PlaneStation musí vyklidit vojenské letiště Líně.

Krajský soud v Plzni rozhodl, že firma PlaneStation musí do dvou měsíců od obdržení rozsudku vyklidit záložní vojenské letiště Líně. Nájemce, který letiště od roku 2000 provozuje, včera uvedl, že se ještě dovolá k Nejvyššímu soudu. Více»

Útlum uhelných elektráren dodávky neohrozí.

Výrazně však zdraží energie. Více»

Všechny články a aktuality »»