Provozuje:
Juris Real Estate

Lukrativní pozemky Jižní Louky jsou kompletně zasíťované a zkolaudované.

Ať už jako investice či jako ideální lokalita pro vlastní bydlení, pozemky Jižní Louky ve Zbuzanech jsou jedinečným místem pro stavbu vysněného domova nedaleko od Prahy. 65% pozemků je již prodáno realitní kanceláří LEXXUS.

Lukrativní pozemky Jižní Louky jsou kompletně zasíťované a zkolaudované.

autor. JURIS REAL

Ať už jako investice či jako ideální lokalita pro vlastní bydlení, pozemky Jižní Louky ve Zbuzanech jsou jedinečným místem pro stavbu vysněného domova nedaleko od Prahy. 65% pozemků je již prodáno realitní kanceláří LEXXUS.

Bydlení poblíž Prahy zpravidla obnáší koupi již hotového bytu, přestože mnoho klientů sní o svém vlastním projektu, ať už stavbou svépomocí či objednáním některého z typizovaných domů. Pak může být nejsložitější otázkou, kde sehnat krásný pozemek, který bude nedaleko přírody a současně v dostupné vzdálenosti do centra Prahy. Projekt a pozemky Jižní Louky jsou ideální především pro rodiny s dětmi, které nechtějí kompromis v podobě bytu, kde není možnost mít vlastní zahradu. Navíc se v obci nachází dětské hřiště a kvalitní mateřská školka, takže budou mít noví obyvatelé hned o dvě starosti méně. Lokalitu ocení také milovníci přírody a aktivního odpočinku díky nedaleké CHKO Český Kras.

Propracovaný architektonický projekt nepočítá pouze se zástavbou, která staví dům za domem, ale propojuje jednotlivé pozemky tak, aby vznikl příjemný komplex sousedské sounáležitosti, který bude respektovat soukromí, ale zároveň umožní i snadnou socializaci v rámci všech obyvatel Zbuzan.

Všechny pozemky jsou kompletně zasíťovány (přípojky na vodovod, kanalizaci, plyn, elektřinu a internet). Mezi pozemky vedou i dostatečně široké ulice osázené stromy, které navazují na přilehlý park.

I páry bez dětí lokalitu ocení díky svému klidnému umístění a zároveň výbornému spojení s Prahou pomocí městské hromadné dopravy či vlaku, který zajišťuje rychlé spojení s centrem Prahy, V případě auta mohou klienti využít rychlé napojení na městský okruh EXIT Ořech nebo Jinočany.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

CREDITAS zdvojnásobila portfolio nájemních bytů.

Společnost CREDITAS Real Estate z investiční skupiny CREDITAS posiluje svou pozici na trhu institucionálního nájemního bydlení. Více»

UniCredit Bank snižuje úrokovou sazbu.

Ta začíná na 4,89 pct. Více»

ČKD Blansko Holding je v insolvenci.

Dluží přes 300 milionů korun. Více»

Věřitelé Tamehu Czech přihlásili u insol. soudu pohledávky za 8,27 mld. Kč.

Celkem 181 věřitelů společnosti Tameh Czech přihlásilo u soudu pohledávky dohromady za 8,27 miliardy korun. Více»

Koalice se zatím neshodla na výši parkovného v zónách.

Pražská koalice Spolu (ODS, TOP 09 a KDU-ČSL), Piráti a STAN se dosud neshodla na tom, kolik by mělo stát stání v parkovacích zónách po zvedení chystané změny pravidel. Více»

Všechny články a aktuality »»