Provozuje:
Juris Real Estate

LexxusNorton zahájil prodej luxusních nových bytů.

Vedle společnosti LEXXUS spouští nové projekty také LexxusNorton, značka orientovaná pouze na vysoce luxusní pražské developerské projekty. Jedním z nich je nové bydlení v rezidenční lokalitě v blízkosti Vltavy nazvané WhiteGray Rezidence.

LexxusNorton zahájil prodej luxusních nových bytů.

autor. JURIS REAL

Vedle společnosti LEXXUS spouští nové projekty také LexxusNorton, značka orientovaná pouze na vysoce luxusní pražské developerské projekty. Jedním z nich je nové bydlení v rezidenční lokalitě v blízkosti Vltavy nazvané WhiteGray Rezidence.

Exkluzivní projekt Rezidence WhiteGray renomovaného developera společnosti V-Invest se nachází v tradiční rezidenční čtvrti na Praze 4 v Podolí. Tento nový projekt je zasazen do nízkopodlažní zástavby rodinných a menších činžovních domů obklopených zelení, s krásnými výhledy do všech směrů.

Lokalita nabízí plnou občanskou vybavenost a skvělé napojení jak na městskou dopravu, tak i pohodlný přístup vlastním vozem. Přímo v ulici Jeremenkova se nachází základní škola s rozšířenou výukou jazyků.

Areál Základní školy Kavčí hory pak nabízí také možnost umístit mladší děti do mateřské školky. Starší děti mohou využít volnočasové centrum DDM a Hobby centrum Praha 4 v ulici Na Strži.

„Pár minut od této luxusní rezidence se nachází park Kavčí hory či známé Branické skály s nádherným výhledem na město a Pražský hrad,“ vysvětluje Marianna Krausová, partner LEXXUS. Aktivní odpočinek pak zajistí Plavecký stadion Podolí nebo velmi oblíbený a hojně navštěvovaný areál Žluté Lázně. „Sportovně zaměřené jedince pak potěší cyklostezka podél Vltavy, která Vás dovede až na Zbraslav,“ dodává Krausová.

Celý projekt zaujme moderním řešením, které se nevyhraňuje oproti stávající rezidenční zástavbě, ale zároveň je schopné se odlišit. Architekt zde citlivě propojuje dva moderní, barevně rozdílné, luxusní viladomy – White a Gray.

Byty budou dokončeny ve vysokém standardu. Tento malý projekt nabízí pouze 14 nových bytů ve velikostech od 1+kk až po 5+kk. Byty disponují prostornými pokoji, dostatkem úložných prostor, to vše v logickém uspořádání. V přízemních bytech ocení noví majitelé terasu a navazující zahradu, to vše doplněno o parkovací stání ke každému bytu.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Metropole by stála o budovu ruské školy.

V rozhlehlé budově na Krupkově náměstí v Bubenči se tři roky neučí. Sídlila v ní střední škola při ruském velvyslanectví. Více»

MČ Praha 1 zrenovuje domy.

Rovněž v letošním roce bude několik památek na území Prahy 1 opraveno i díky příspěvku z Programu regenerace městský památkových rezervací a městských památkových zón ministerstva kultury, který získá městská část. Více»

Teplárny opět obnovují plné vytápění.

Reagují na ochlazení. Více»

Zřítila se fasáda historické budovy kodaňské burzy.

Hlavní fasáda historické budovy kodaňské burzy, kterou v úterý zachvátil požár, se zřítila, uvedl mluvčí dánských hasičů. Více»

Soutěž o využití areálu na Strahově se nachází ve 2. kole.

Fotbalová asociace České republiky jedná jen se Spartou. Více»

Všechny články a aktuality »»