Provozuje:
Juris Real Estate

Krkonoše na Silvestra nabízejí poslední volná místa.

Silvestrovské pobyty v hotelech a penzionech v Krkonoších v Královéhradeckém kraji jsou již skoro vyprodané. Hoteliéři nabízejí poslední volná místa. Poptávka je obdobná jako loni.

Krkonoše na Silvestra nabízejí poslední volná místa.

autor. JURIS REAL

Silvestrovské pobyty v hotelech a penzionech v Krkonoších v Královéhradeckém kraji jsou již skoro vyprodané. Hoteliéři nabízejí poslední volná místa. Poptávka je obdobná jako loni.

V největším lyžařském středisku v České republice ve Špindlerově Mlýně, ve kterém je více než 10.000 lůžek, lze sehnat silvestrovský pobyt už jen výjimečně.

"Obsazenost je něco málo přes 90 procent, volných míst rychle ubývá, ale stále jsou. Kdo má zájem, ubytování sežene, i když už asi ne podle svých nejlepších představ," řekl ČTK majitel ubytovacího portálu spindleruv-mlyn.com Martin Jandura. Podle něho ceny za silvestrovský pobyt za osobu ve Špindlerově Mlýně začínají na 750 korunách. "Průměr je ale okolo 1500 korun za osobu. Největší zájem je o týdenní pobyty. Pobytové balíčky na konci roku příliš nefrčí, tento týden je to hodně o diskotékách a party. V žádném případě by lidé ve Špindlu neměli spoléhat na last minute," řekl Jandura. Podle něho v posledních letech mezi rekreanty znovu roste počet Čechů, následují Poláci a Němci. Vícehvězdičkové hotely mají ceny v tisících korun. Například špindlerovský hotel Harmony nabízí noc v jednolůžkovém pokoji v silvestrovském týdnu za 4.500 korun, cena za dvojlůžkový pokoj je 7.000 a za čtyřlůžkový 9.750 korun.

Velký zájem o silvestrovské pobyty hlásí i Pec pod Sněžkou. "Co máme informace, tak je ze 100 procent plno. Hodně vyprodané to bylo už před měsícem. Zájem o silvestrovské pobyty je tradičně velký," řekla ČTK Lýdie Češková z Infocentra Turista v Peci pod Sněžkou.

Kdo na poslední chvíli usiluje o silvestrovský pobyt v krkonošských horských střediscích, větší šanci má v okolních obcích.

"Měli jsme tu teď jednu nabídku na ubytování z Dolních Albeřic, tam šlo o silvestrovský pobyt za 750 korun s polopenzí. Do Pece pod Sněžkou je to ale docela daleko a ubytování je v chalupě," uvedla Češková.

Výrazný zájem o silvestrovské pobyty hlásí i ubytovatelé v Orlických horách. "O silvestrovském víkendu od pátku do pondělí máme stoprocentní obsazenost, jinak je plno asi tak z 90 procent. Jezdí k nám na Silvestra stálá klientela, která si to rezervuje rok dopředu," řekla ČTK Markéta Ducháčková z Hotelu Praha v Deštném Orlických horách. Hotel, který je přes cestu pod hlavní sjezdovkou, disponuje asi 35 lůžky.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

NHL plánuje stěhování klubu Arizona Coyotes do Salt Lake City

Rada guvernérů NHL jednohlasně schválila prodej klubu Arizona Coyotes a jeho přesun do Salt Lake City. Více»

Zájemci mají možnost navštívit stanice metra B Florenc.

U příležitosti oslav padesáti let metra v Praze nabízí dopravní podnik unikátní možnost navštívit zázemí ve stanici Florenc. Více»

V Rokycanech existují ekologické veřejné toalety.

Nevyužívají elektřinu, ani chemii. Více»

Soud zahájil insolvenci s firmou Kovosvit MAS Machine Tools.

Českobudějovický krajský soud zahájil insolvenční řízení se strojírenskou firmou Kovosvit MAS Machine Tools. Věřitel požaduje po společnosti zaplacení dlužné částky více než 20 milionů korun. Více»

Mrazivá noc snížila naději na letošní dobrou úrodu ovoce.

Čekají se další mrazy. Více»

Všechny články a aktuality »»