Provozuje:
Juris Real Estate

Klienti mohou soutěžit online o hypotéku ČS s bezkonkurenční sazbou 1 pct.

Soutěž běží od 23. dubna do 12. května 2015 na www.stedrahypoteka.cz. Každý den získá jeden soutěžící s nejrychlejší správnou odpovědí hypotéku se sazbou 1 %. Všichni ostatní pak získají odhad nemovitosti a zajímavou sazbu od 1,99 %.

Klienti mohou soutěžit online o hypotéku ČS s bezkonkurenční sazbou 1 pct.

autor. JURIS REAL

Soutěž běží od 23. dubna do 12. května 2015 na www.stedrahypoteka.cz. Každý den získá jeden soutěžící s nejrychlejší správnou odpovědí hypotéku se sazbou 1 %. Všichni ostatní pak získají odhad nemovitosti a zajímavou sazbu od 1,99 %.

Ode dneška mohou lidé na speciálních webových stránkách www.stedrahypoteka.cz soutěžit o Hypotéku České spořitelny s mimořádně nízkou úrokovou sazbou 1 % p.a., která nemá na českém trhu obdoby.

Až do 12. května ji denně získá jeden šťastlivec, který nejrychleji správně odpoví na soutěžní otázku zveřejňovanou na stránkách.

Ale ani ti, kdo nevyhrají hlavní cenu, nepřijdou zkrátka: banka jim k nové hypotéce dá odhad nemovitosti zdarma a zajímavou úrokovou sazbu od 1,99 % p. a.

„Nechceme usnout na vavřínech, a tak neustále přicházíme s něčím novým. Ukazuje se, že je to ta správná cesta: klienti to vítají a odborníci nás za inovace oceňují,“ řekl Jan Jeřábek, ředitel retailových produktů České spořitelny. „Dnes soutěžíme o výhodnou sazbu, v minulosti ale například bodoval marketingový příběh naší „facebookové“ hypotéky, který se stal případovou studií na globálních stránkách Facebooku. Získal také ocenění v soutěží FLEMA Media Awards nebo Fincentrum Banka roku a nově pak první místo v soutěži Internet Effectiveness Awards 2014 v kategorii Bankovnictví, pojišťovnictví a finance, kde porotu zaujal hlavně svou originalitou a nápaditostí,“ doplnil Jeřábek.

Akce platí pro všechny nově sjednané Hypotéky České spořitelny s prémií do 90 % zástavní hodnoty nemovitosti s pětiletou fixací úrokové sazby, se sjednaným pojištěním schopnosti splácet, které jsou splácené z aktivního účtu u České spořitelny.

Banka je poskytuje bez poplatku za vyřízení a správu úvěru a při refinancování hypotéky z jiné banky klientům výhodnou sazbu garantuje až rok dopředu. Hypotéku si mohou lidé upravit podle sebe: její splácení mohou odložit či přerušit, mohou také změnit výši splátek nebo vkládat mimořádné splátky.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Luxusní byt slavného návrháře se prodal za 253 mil. korun.

Pařížský byt zesnulého módního návrháře Karla Lagerfelda se prodal za deset milionů eur (253 milionů korun). Více»

Na památkách po celé České republice začíná hlavní turistická sezona.

Na státních památkách dnes začíná hlavní turistická sezona. Tradiční termín otevření památek se letos z 1. dubna posunul kvůli Velikonocům. Více»

Investor, který vstoupí do Vít. sléváren, by měl být znám za několik týdnů.

Jméno investora, který by měl do ostravské společnosti Vítkovické slévárny vstoupit jako její nový vlastník, by mělo být známo do několika týdnů. ČTK a MF Dnes to řekl insolvenční správce Jan Mašek ze společnosti AZAM - insolvence. Více»

Společnost PlaneStation musí vyklidit vojenské letiště Líně.

Krajský soud v Plzni rozhodl, že firma PlaneStation musí do dvou měsíců od obdržení rozsudku vyklidit záložní vojenské letiště Líně. Nájemce, který letiště od roku 2000 provozuje, včera uvedl, že se ještě dovolá k Nejvyššímu soudu. Více»

Útlum uhelných elektráren dodávky neohrozí.

Výrazně však zdraží energie. Více»

Všechny články a aktuality »»