Provozuje:
Juris Real Estate

Jaro svádí k rekonstrukcím.

Pomoci může i stavební spoření.

Jaro svádí k rekonstrukcím.

autor. JURIS REAL

Pomoci může i stavební spoření.

Jarní měsíce jsou jako stvořené pro vylepšení bydlení. Jedním z nejlepších řešení, jak získat peníze na rekonstrukci, je úvěr ze stavebního spoření.

ČMSS nabízí u vybraných produktů garanci pevné roční úrokové sazby po celou dobu splácení již od 2,95 % – a to bez nutnosti zajištění nemovitostí až do 500 000 Kč. Při sjednání nového úvěru na bydlení navíc klienti mohou nově získat tablet Lenovo TAB 2 A7 jako dárek.

Stáří bytového fondu překračuje v České republice podle statistik ČSÚ 49 let. Přestože jeho obnova od začátku tisíciletí zrychlila, stále nemá dostatečně vysoké tempo, aby zmírnila trend stárnutí. A to je příležitost alespoň pro rekonstrukce.

Stavební spořitelny dnes navíc nabízejí řadu řešení, jak získat potřebné finance. V době klesajících úrokových sazeb je ideální čas začít přemýšlet o modernizaci. Z výzkumů ČMSS vychází, že 43 % lidí vnímá "stavebko" jako nejvýhodnější způsob zhodnocení svých úspor, které navíc nenese žádné riziko. Oceňují také možnost vzít si úvěr ze stavebního spoření za výhodných podmínek. „Liška nabízí úvěry až 500 000 Kč bez zajištění a neměnnou roční úrokovou sazbu. Stávající klienti mohou využít úvěr ze stavebního spoření, pro zcela nové zájemce je řešením překlenovací úvěr,“ upřesňuje možnosti Rostislav Trávníček, ředitel komunikace ČMSS.

Příklad: Klient potřebuje 200 000 korun na novou kuchyň. Spoří na smlouvu o stavebním spoření již 2 roky, má naspořeno cca 76 000 korun. Chce, aby jeho měsíční zatížení splátkami bylo co nejnižší. Půjčuje si od stavební spořitelny 124 000 korun, splátka činí 1360 korun měsíčně na dobu 9 let a šest měsíců, úroková sazba je 4,3 %.

Půjčky ze stavebního spoření poskytují kromě výhodných sazeb či neexistence nároků na zástavu nemovitosti řadu dalších benefitů.

Jejich vyřízení je snadné, o zaplacené úroky z úvěru si může klient snížit základ daně z příjmu. Jednou z nadstandardních služeb ČMSS je VIP servis a slevy u partnerů, díky nimž mohou lidé ušetřit čas a peníze. Pro čerpání těchto výhod se stačí zaregistrovat na webových stránkách ziskejteulisky.cz. Aktuálně zde zájemci najdou nabídku slevy 40 % na nábytek z prodejen Sconto.

Úvěr ze stavebního spoření lze využít na novou kuchyň, koupelnu či okna, dveře, podlahy, střechu, fasádu či okapy.

Peníze mohou směřovat i na zateplení a další opatření k dosahování energetických úspor, ale i na další potřebné úpravy domova včetně rekonstrukce celého bytu. Využít se dají také na koupi pozemku, nemovitosti a další potřeby spojené s bydlením.

Za svou existenci už ČMSS uzavřela milion úvěrových smluv, jejichž prostřednictvím poskytla klientům na financování bydlení 342 miliard korun. Liška tak již ovlivnila život v každé čtvrté nemovitosti v ČR. Jednoznačně největší podíl na počtu úvěrů tvoří právě rekonstrukce a modernizace.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

CREDITAS zdvojnásobila portfolio nájemních bytů.

Společnost CREDITAS Real Estate z investiční skupiny CREDITAS posiluje svou pozici na trhu institucionálního nájemního bydlení. Více»

UniCredit Bank snižuje úrokovou sazbu.

Ta začíná na 4,89 pct. Více»

ČKD Blansko Holding je v insolvenci.

Dluží přes 300 milionů korun. Více»

Věřitelé Tamehu Czech přihlásili u insol. soudu pohledávky za 8,27 mld. Kč.

Celkem 181 věřitelů společnosti Tameh Czech přihlásilo u soudu pohledávky dohromady za 8,27 miliardy korun. Více»

Koalice se zatím neshodla na výši parkovného v zónách.

Pražská koalice Spolu (ODS, TOP 09 a KDU-ČSL), Piráti a STAN se dosud neshodla na tom, kolik by mělo stát stání v parkovacích zónách po zvedení chystané změny pravidel. Více»

Všechny články a aktuality »»