Provozuje:
Juris Real Estate

Hypoteční banky znovu snižují úrokové sazby a využívají sociální sítě.

Úrokové sazby u hypotečních úvěrů se stále mění a pořád směrem dolů. V srpnu zase některé sazby znovu snížily nebo připravily nové akce. Pokles sazeb jsme zaznamenaly např. u ČSOB, Hypoteční banky a LBBW.

Hypoteční banky znovu snižují úrokové sazby a využívají sociální sítě.

autor. JURIS REAL

Úrokové sazby u hypotečních úvěrů se stále mění a pořád směrem dolů. V srpnu zase některé sazby znovu snížily nebo připravily nové akce. Pokles sazeb jsme zaznamenaly např. u ČSOB, Hypoteční banky a LBBW.

Na měsíc srpen pak snížila úrokovou sazbu u pětileté fixace i Česká spořitelna.

Česká spořitelna klientům na srpen garantuje rekordní sazbu 2,29 procenta na 5 let, a to až do 90 procent hodnoty zastavené nemovitosti.

Stačí hypotéku splácet z aktivního účtu u České spořitelny a sjednat k ní pojištění schopnosti splácet.

Akce se vztahuje na všechny nové hypotéky České spořitelny s pětiletou fixací uzavřené od 4. do 31. srpna 2014 a lidé ji mohou využít i pro refinancování hypoték z jiných bank.

Sazby podle analytiků České spořitelny budou růst dokonce až někdy v roce 2016.

„Zatímco ekonomická aktivita začíná v České republice od konce roku 2013 pozvolna narůstat, tlak na růst cen není patrný. Inflace se drží blízko nuly,“ řekl David Navrátil, hlavní ekonom a ředitel odboru ekonomické a strategické analýzy České spořitelny.

„Růstu hladiny spotřebitelských cen výrazněji nad 2 %, který by České národní bance umožňoval zahájení exitu z režimu devizových intervencí, se nejspíše nedočkáme dříve, než ve druhé polovině roku 2015,“ doplnil Navrátil.

Jako první se do získání klientů přes sociální sítě pustila Česká spořitelna.

Teď ji následuje UniCredit Bank.

UniCredit Bank za podpory klientů umožní snížení úrokové sazby u nové, či refinancované hypotéky až pod 2 % p.a.

Stačí navštívit internetové stránk pod2.cz, nebo sk a sdílet odkaz nebo banku začít sledovat na Facebooku či Twitteru. Kampaň začala 1. srpna a na konci tohoto měsíce bude i končit.

„Patříme mezi bankovní lídry a stále přinášíme klientům nové inovace. Tato kampaň je jednou z ukázek toho, že banka může sociální sítě využívat nejenom jako komunikační kanál a nástroj pro zákaznickou péči, ale také k prodeji svých atraktivních produktů a služeb,“ uvedl Giovanni Guidi, ředitel retailového bankovnictví UniCredit Bank. Banka také stále nabízí hypotéku s dvouletou fixací se sazbou 1,99 procent. Podmínkou pro získání této akční sazby je osobní účet, kreditní karta a pojištění.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Metropole by stála o budovu ruské školy.

V rozhlehlé budově na Krupkově náměstí v Bubenči se tři roky neučí. Sídlila v ní střední škola při ruském velvyslanectví. Více»

MČ Praha 1 zrenovuje domy.

Rovněž v letošním roce bude několik památek na území Prahy 1 opraveno i díky příspěvku z Programu regenerace městský památkových rezervací a městských památkových zón ministerstva kultury, který získá městská část. Více»

Teplárny opět obnovují plné vytápění.

Reagují na ochlazení. Více»

Zřítila se fasáda historické budovy kodaňské burzy.

Hlavní fasáda historické budovy kodaňské burzy, kterou v úterý zachvátil požár, se zřítila, uvedl mluvčí dánských hasičů. Více»

Soutěž o využití areálu na Strahově se nachází ve 2. kole.

Fotbalová asociace České republiky jedná jen se Spartou. Více»

Všechny články a aktuality »»