Provozuje:
Juris Real Estate

Hypoteční banka znovu otevřela svoji největší pražskou pobočku.

Ta svým novým a příjemným designem evokuje pocit domova.

Hypoteční banka znovu otevřela svoji největší pražskou pobočku.

autor. JURIS REAL

Ta svým novým a příjemným designem evokuje pocit domova.

Do největší pražské pobočky Hypoteční banky v ulici Na Poříčí si denně přijde vyřídit hypoteční úvěr v průměru pětatřicet klientů. Nově si zákazníci této pobočky mohou užít její zcela novou podobu, díky níž se při schůzce s hypotečními specialisty cítí „jako doma“.

Nový koncept poboček Hypoteční banky, který už znají například klienti v Praze 4, Praze 5 nebo v Ústí nad Labem, mohou otestovat také zájemci o hypoteční úvěr, kteří zavítají do pobočky v Praze 1 v ulici Na Poříčí. I její interiér se totiž proměnil na moderní byt české rodiny, v němž bude sjednávání hypotečního úvěru stejně příjemné, jako by se jednalo o návštěvu dobrých sousedů. Tato pobočka vyniká svojí velikostí a navíc patří i mezi ty nadprůměrně úspěšné. „Za dobu její existence od roku 1995 v ní bylo uzavřeno celkem 12 procent všech hypotečních úvěrů naší banky,“ uvádí ředitel pobočky Hypoteční banky Petr Svoboda. Inspiraci pro konečnou podobu nového vzhledu interiéru pobočky v ulici Na Poříčí Hypoteční banka získala spoluprací s architekty a designéry, ale využila i náměty svých zaměstnanců a klientů.

„Zájemcům o financování nového či rekonstrukci staršího bydlení nabízíme celou řadu způsobů, jak získat hypoteční úvěr on-line, k čemuž slouží služby jako například Hypotéka po webu, možnost on-line chatu s bankéřem, on-line chat v rámci virtuální pobočky nebo tradiční e-mail. Pořád ale platí, že velká část klientů se chce při sjednávání hypotéky setkat s „živým“ bankéřem v prostoru banky, kde se chtějí cítit příjemně. A právě pro ně naše pobočky v novém duchu postupně proměňujeme, v čemž budeme pokračovat i nadále,“ dodává Vlastimil Nigrin, člen představenstva Hypoteční banky a vrchní ředitel pro oblast obchody a klienti. Nový i stávající klienti Hypoteční banky mohou v novém prostředí pražské pobočky Na Poříčí plně využít současnou situaci na hypotečním trhu, která k pořízení nebo rekonstrukci vlastní nemovitosti maximálně nahrává. Úrokové sazby jsou na historických minimech a ceny nemovitostí pomalu stoupají, což z pořízení domu, bytu či pozemku dělá i zajímavou dlouhodobou investici.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Luxusní byt slavného návrháře se prodal za 253 mil. korun.

Pařížský byt zesnulého módního návrháře Karla Lagerfelda se prodal za deset milionů eur (253 milionů korun). Více»

Na památkách po celé České republice začíná hlavní turistická sezona.

Na státních památkách dnes začíná hlavní turistická sezona. Tradiční termín otevření památek se letos z 1. dubna posunul kvůli Velikonocům. Více»

Investor, který vstoupí do Vít. sléváren, by měl být znám za několik týdnů.

Jméno investora, který by měl do ostravské společnosti Vítkovické slévárny vstoupit jako její nový vlastník, by mělo být známo do několika týdnů. ČTK a MF Dnes to řekl insolvenční správce Jan Mašek ze společnosti AZAM - insolvence. Více»

Společnost PlaneStation musí vyklidit vojenské letiště Líně.

Krajský soud v Plzni rozhodl, že firma PlaneStation musí do dvou měsíců od obdržení rozsudku vyklidit záložní vojenské letiště Líně. Nájemce, který letiště od roku 2000 provozuje, včera uvedl, že se ještě dovolá k Nejvyššímu soudu. Více»

Útlum uhelných elektráren dodávky neohrozí.

Výrazně však zdraží energie. Více»

Všechny články a aktuality »»