Provozuje:
Juris Real Estate

GSG GROUP ZMĚNILA NÁZEV NA CPI PROPERTY GROUP.

Realitní skupina GSG Group změnila název společnosti na CPI Property Group. Rozhodla o tom mimořádná valná hromada. Skupina současně oznámila hospodářské výsledky za první polovinu roku 2014.

GSG GROUP ZMĚNILA NÁZEV NA CPI PROPERTY GROUP.

autor. JURIS REAL

Realitní skupina GSG Group změnila název společnosti na CPI Property Group. Rozhodla o tom mimořádná valná hromada. Skupina současně oznámila hospodářské výsledky za první polovinu roku 2014.

Čistý zisk připadající na akcionáře dosáhl 112 milionů EUR, což v meziročním srovnání představuje více než 100% nárůst.

Majoritním vlastníkem CPI Property Group je realitní investor Radovan Vítek, který letos v červnu rozšířil skupinu o svou vlajkovou loď Czech Property Investments, jednu z největších českých realitních společností.

CPI Property Group spravuje majetek v hodnotě přesahující 4,1 miliardy EUR, sídlo má v Lucembursku a její akcie jsou obchodované na frankfurtské burze.

„Kromě tradičních dlouhodobých investic a pronájmů nemovitostí ve střední a východní Evropě se chceme zaměřit i na západní země, mimo jiné na Francii, Itálii nebo Švýcarsko,“ uvedl k další expanzi Martin Němeček, generální ředitel CPI Property Group.

Skupina již vlastní přes 3,2 milionu m2 pronajímatelných ploch, z toho 1,25 miliónu m2 tvoří kanceláře, 770 tisíc m2 nájemní bydlení a 620 tisíc m2 retail.

Zbývající kapacity připadají na hotelové ubytování, průmyslové areály a logistická centra.

Mezi významné projekty ve výstavbě patří multifunkční komplex Quadrio v Praze, spojující kanceláře, nákupní galerii a bydlení, dále rezidenční projekt luxusního bydlení Palais Maeterlinck ve francouzském letovisku Nice, či rekonstrukce historicky cenné budovy bývalé Živnobanky pro budoucí využití ZIBA Glass Experience Museum.

Stávající portfolio zahrnuje řadu nemovitostí napříč všemi segmenty, například kancelářský komplex Arena Corner v Budapešti, Autologistics Park Lozorno na Slovensku či kancelářské portfolio dceřiné společnosti GSG Berlin.

Skupina vlastní rozsáhlé portfolio pozemků v České republice a na Slovensku, stejně tak v Polsku, Maďarsku, Rumunsku a Německu.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Dvorecký most je komplikovaná stavba.

Řekl ČTK stavbyvedoucí Metrostavu. Více»

Ministerstva se dohodly na rozdělení výnosů z emisních povolenek.

Ministerstva životního prostředí a průmyslu a obchodu našla shodu na rozdělení výnosů z emisních povolenek a vláda by ji dnes měla potvrdit. Vyplývá to z vyjádření ministrů při příchodu na jednání kabinetu. Více»

Škody způsobené mrazem na úrodě vinařů v ČR budou ve stovkách milionů korun.

Škody způsobené mrazem na letošní úrodě vinařů v České republice půjdou do stovek milionů korun, v Čechách pomrzlo 40 procent vinohradů, řekl ČTK prezident Svazu vinařů Martin Chlad. Více»

Zájem o dřevostavby loni v České republice stagnoval.

Přibývá veřejných staveb. Více»

Zájem o tepelná čerpadla v České republice stagnuje.

Obor jedná se státem o podpoře. Více»

Všechny články a aktuality »»