Provozuje:
Juris Real Estate

Fotbalisté Pardubic budou hrát domácí zápasy ve vršovickém Ďolíčku.

Fotbalisté prvoligového nováčka Pardubic budou v následující sezoně hrát své domácí zápasy ve vršovickém Ďolíčku, kde sídlí Bohemians Praha 1905. Východočeský klub o tom informoval na internetových stránkách.

Fotbalisté Pardubic budou hrát domácí zápasy ve vršovickém Ďolíčku.

autor. JURIS REAL, ČTK

Fotbalisté prvoligového nováčka Pardubic budou v následující sezoně hrát své domácí zápasy ve vršovickém Ďolíčku, kde sídlí Bohemians Praha 1905. Východočeský klub o tom informoval na internetových stránkách.

Vítěz druhé ligy měl předběžnou dohodu s Mladou Boleslaví, ale nakonec se i vzhledem k lepšímu dopravnímu spojení domluvil s jiným prvoligovým klubem Bohemians, kterému na twitteru poděkoval za poskytnutí dočasného azylu. Podle pardubického webu přesun do Ďolíčku potvrdila i licenční komise Fotbalové asociace ČR. "Jsem rád, že to dopadlo a budeme hrát v Praze. Spojení pro pardubické fanoušky je lepší a my věříme, že to pomůže vyšším návštěvám na našich zápasech," uvedl pardubický kapitán a záložník Jan Jeřábek. "Cítil jsem velkou touhu fanoušků i všech lidí z klubu směřovat zápasy do Prahy. Věřím, že se nám tam bude dařit," doplnil obránce Martin Šejvl.

Pardubice hrály druhou nejvyšší soutěž na stadionu Pod Vinicí, ten však nemá prvoligové parametry. Nesplňuje je ani Letní stadion, o jehož přestavbě se jedná. Zastupitelstvo by mělo na podzim potvrdit záměr města opravit jej. V té době už bude mít radnice dokončené výběrové řízení na stavební firmu, která rekonstrukci provede. "Ďolíček je stadion, který má tradici. Je ohromně útulný, atmosférou je trochu podobný naší Vinici," konstatoval Jeřábek. Východočeši by za určitých okolností mohli hrát první ligu na cizím stadionu až čtyři roky. Pokud totiž Pardubičtí do jednoho roku doloží, že začínají se stavbou či rekonstrukcí svého stadionu, mohou podle licenčního řádu působit v azylu další tři sezony.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

CREDITAS zdvojnásobila portfolio nájemních bytů.

Společnost CREDITAS Real Estate z investiční skupiny CREDITAS posiluje svou pozici na trhu institucionálního nájemního bydlení. Více»

UniCredit Bank snižuje úrokovou sazbu.

Ta začíná na 4,89 pct. Více»

ČKD Blansko Holding je v insolvenci.

Dluží přes 300 milionů korun. Více»

Věřitelé Tamehu Czech přihlásili u insol. soudu pohledávky za 8,27 mld. Kč.

Celkem 181 věřitelů společnosti Tameh Czech přihlásilo u soudu pohledávky dohromady za 8,27 miliardy korun. Více»

Koalice se zatím neshodla na výši parkovného v zónách.

Pražská koalice Spolu (ODS, TOP 09 a KDU-ČSL), Piráti a STAN se dosud neshodla na tom, kolik by mělo stát stání v parkovacích zónách po zvedení chystané změny pravidel. Více»

Všechny články a aktuality »»