Provozuje:
Juris Real Estate

Fio banka výrazně snížila úrokovou sazbu.

Nízkonákladová Fio banka snížila variabilní úrokovou sazbu hypoték na 1,71 procenta. Nejnižší fixní sazba je pak dostupná od 1,88 procenta. Naposledy banky zlevnila hypotéky v březnu letošního roku.

Fio banka výrazně snížila úrokovou sazbu.

autor. JURIS REAL

Nízkonákladová Fio banka snížila variabilní úrokovou sazbu hypoték na 1,71 procenta. Nejnižší fixní sazba je pak dostupná od 1,88 procenta. Naposledy banky zlevnila hypotéky v březnu letošního roku.

Fio banka si neúčtuje u hypotéky poplatky za vedení a čerpání úvěru, rezervaci prostředků a vedení běžného účtu. Banka také klientům umožňuje splatit až čtyřikrát ročně mimořádnou splátku, která ale nesmí překročit 20 procent z poskytnutého úvěru. „Vnímáme zvýšený zájem klientů o úvěry na bydlení, proto jim chceme vyjít vstříc a nabízíme jim ještě lepší podmínky. Fio hypotéka je tedy nejen bez poplatků, ale nově s ještě nižšími úrokovými sazbami. Věříme, že tím oslovíme nejen ty, kteří chtějí financovat své sny o vlastním bytě či domě, ale také klienty, kteří potřebují svou stávající hypotéku refinancovat,“ dodává ke snížení úrokových sazeb Marek Polka, ředitel úvěrové divize Fio banky.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

CREDITAS zdvojnásobila portfolio nájemních bytů.

Společnost CREDITAS Real Estate z investiční skupiny CREDITAS posiluje svou pozici na trhu institucionálního nájemního bydlení. Více»

UniCredit Bank snižuje úrokovou sazbu.

Ta začíná na 4,89 pct. Více»

ČKD Blansko Holding je v insolvenci.

Dluží přes 300 milionů korun. Více»

Věřitelé Tamehu Czech přihlásili u insol. soudu pohledávky za 8,27 mld. Kč.

Celkem 181 věřitelů společnosti Tameh Czech přihlásilo u soudu pohledávky dohromady za 8,27 miliardy korun. Více»

Koalice se zatím neshodla na výši parkovného v zónách.

Pražská koalice Spolu (ODS, TOP 09 a KDU-ČSL), Piráti a STAN se dosud neshodla na tom, kolik by mělo stát stání v parkovacích zónách po zvedení chystané změny pravidel. Více»

Všechny články a aktuality »»