Provozuje:
Juris Real Estate

Finanční krize se v České republice projevuje rostoucím zájmem občanů o pronájmy

Pronájem bytů se těší stále větší oblibě u lidí, neboť se díky přístupu (pozn. taktice)bankovních ústavů zhoršuje (pozn. klesá) dostupnost hypotečních produktů.

Finanční krize se v České republice projevuje rostoucím zájmem občanů o pronájmy.

Pronájem bytů se těší stále větší oblibě u lidí, neboť se díky přístupu (pozn. taktice) bankovních ústavů zhoršuje (pozn. klesá) dostupnost hypotečních produktů.

autor. JURIS REAL

Jak jste již možná zjistili z nových internetových stránek realitní kanceláře JURIS REAL, spol. s r. o.(pozn. zejména díky nabídce a poptávce po pronájmu nemovitostí)a také z některých tištěných médií (srov. např. Skalková, O. Ceny nájmů jdou nahoru, Hospodářské noviny, citováno dne 20. listopadu 2008, s. 1 - "Návrat Čechů k nájemním bytům souvisí s dopady světové finanční krize, která zkomplikovala cestu k hypotékám. Banky koncem léta zvedly úroky a od žadatelů požadují vyšší příjem. Mnohé z nich také přestaly půjčovat na celou hodnotu nemovitosti.") má stále více Čechů v oblibě pronájem nemovitosti, a to zejména z toho důvodu, že jednotlivé komerční banky postupně zpřísňují podmínky pro udělení (pozn. poskytnutí) úvěru na bydlení. Ceny tržních nájmů tak díky této skutečnosti půjdou nahoru.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru