Provozuje:
Juris Real Estate

Expandující Air Bank snížila úrokové sazby u půjčky i hypotéky.

Air Bank od 10. října snížila úrokové sazby u spotřebitelské půjčky i pro refinancování hypotéky. U půjčky mohou klienti při řádném splácení nově získat i nižší sazbu než současných 9,9 %, například 8,9 %, 7,9 % nebo 6,9 %.

Expandující Air Bank snížila úrokové sazby u půjčky i hypotéky.

autor. JURIS REAL

Air Bank od 10. října snížila úrokové sazby u spotřebitelské půjčky i pro refinancování hypotéky. U půjčky mohou klienti při řádném splácení nově získat i nižší sazbu než současných 9,9 %, například 8,9 %, 7,9 % nebo 6,9 %.

Při refinancování hypotéky nabízí Air Bank všem klientům nově sazbu 1,89 %.

Air Bank opět mění trh bankovních půjček a přichází se sazbou „do 9,9 %“

„U spotřebitelských půjček se často stává, že banka naláká v reklamě klienta na nízkou sazbu ‘od X %‘, ale při žádosti mu dá vyšší. To jsme se už před třemi lety rozhodli nabourat jednou sazbou pro všechny, kdo splácí včas. A teď jsme se rozhodli to otočit úplně,“ říká Jakub Petřina, ředitel marketingu Air Bank.

Air Bank dnes u spotřebitelské půjčky garantuje všem řádně splácejícím klientům sazbu 9,9 % a bude jim ji garantovat dál. Nově ale půjde o maximální sazbu, kterou mohou při řádném splácení získat. Někteří klienti získají sazbu ještě nižší, například 8,9 %, 7,9 % nebo 6,9 %. Záleží na tom, jak spláceli své minulé půjčky, jak dlouho jsou v zaměstnání a dalších věcech, které ovlivňují klientovu schopnost bezproblémově splácet. Stejné nižší sazby mohou získat klienti i při refinancování nebo konsolidaci svých existujících půjček.

Air Bank snižuje pevnou i pohyblivou sazbu u hypotéky na 1,89 %.

Vedle spotřebitelské půjčky snížila Air Bank úrokovou sazbu i u své služby Převod hypotéky.

Nově u ní mohou klienti při refinancování hypotéky získat sazbu 1,89 %. A to bez ohledu na to, jestli se rozhodnou pro pevnou sazbu s fixací na tři roky nebo pohyblivou sazbu s tříletým stropem. Nízkou sazbu nabízí Air Bank všem klientům bez jakéhokoliv smlouvání nebo nutnosti využívat jiné, zpoplatněné služby.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Metropole by stála o budovu ruské školy.

V rozhlehlé budově na Krupkově náměstí v Bubenči se tři roky neučí. Sídlila v ní střední škola při ruském velvyslanectví. Více»

MČ Praha 1 zrenovuje domy.

Rovněž v letošním roce bude několik památek na území Prahy 1 opraveno i díky příspěvku z Programu regenerace městský památkových rezervací a městských památkových zón ministerstva kultury, který získá městská část. Více»

Teplárny opět obnovují plné vytápění.

Reagují na ochlazení. Více»

Zřítila se fasáda historické budovy kodaňské burzy.

Hlavní fasáda historické budovy kodaňské burzy, kterou v úterý zachvátil požár, se zřítila, uvedl mluvčí dánských hasičů. Více»

Soutěž o využití areálu na Strahově se nachází ve 2. kole.

Fotbalová asociace České republiky jedná jen se Spartou. Více»

Všechny články a aktuality »»