Provozuje:
Juris Real Estate

EKOSPOL zahajuje letošní prodejní ofenzivu.

Na trh s nemovitostmi uvádí již osmou etapu projektu Panorama Kyje.

EKOSPOL zahajuje letošní prodejní ofenzivu.

autor. JURIS REAL

Na trh s nemovitostmi uvádí již osmou etapu projektu Panorama Kyje.

Developerský lídr EKOSPOL zahajuje letošní prodejní ofenzivu ve velkém stylu. Do prodeje pouští již osmou etapu projektu Panorama Kyje, v níž nabízí 91 bytů s nejlepším poměrem ceny a kvality. Panorama Kyje je nejprodávanější bytový projekt u metra posledních let a postupnou realizací všech etap vzniká v Kyjích nová čtvrť s téměř tisícovkou bytů. V polovině dubna EKOSPOL zahájí prodej zcela nového projektu, v němž postaví celkem 800 bytů. V osmé etapě projektu Panorama Kyje EKOSPOL nabízí ve dvou moderních čtyř- a pětipodlažních viladomech celkem 91 bytů s nejlepším poměrem ceny a kvality v dispozicích 1+kk až 5+kk o rozloze 31,5 – 119,1m2. Ceny startují na 1,65 milionu korun u 1+kk, 2,15 milionu korun u 2+kk a ceny bytů 3+kk začínají na 3,13 milionu korun. Lokalita disponuje výbornou občanskou vybaveností. Oblíbené nákupní a zábavní Centrum Černý Most s množstvím dalších hypermarketů a obchodů je odsud vzdálené pouhých pět minut autem nebo jednu stanici metrem. Panorama Kyje je jednoznačně nejúspěšnější a nejprodávanější bytový projekt u metra. Prvních pět etap projektu bylo vyprodáno dlouhou dobu před dokončením, v šesté etapě zbývají doprodat poslední tři byty a v sedmé etapě 14 bytů, a to více než rok a půl před dokončením. „Není pochyb, že i v těchto etapách budou všechny byty vyprodány dlouhou dobu před dokončením, jak je u EKOSPOLU zvykem. Postupnou realizací všech etap vznikne v Kyjích téměř tisíc nových bytů a tato nová čtvrť v klidové zóně s předzahrádkami a dětským hřištěm se stane doslova klenotem pro rodinné bydlení,“ říká Evžen Korec, generální ředitel a předseda představenstva společnosti EKOSPOL, která je lídrem bytové výstavby v České republice.

EKOSPOL původně plánoval pustit osmou etapu projektu Panorama Kyje do prodeje až na konci dubna. K urychlení prodejních plánů ho však přiměla skutečnost, že prakticky všechny byty v předchozích etapách jsou již vyprodány. „Museli jsme zareagovat na obrovský zájem o bydlení v Kyjích a naši nabídku doplnit. S takovou rychlostí prodejů našich bytů jsme sice nepočítali, na druhou stranu nás však vzniklá situace vůbec nepřekvapila. Trh sledujeme velice pozorně, a tudíž víme v jakých lokalitách je o byty největší zájem. Naše reakce tak byla velice pružná,“ říká Evžen Korec. Obrovský zájem o byty v Kyjích však není v rámci společnosti ojedinělou raritou, stejnou rychlostí EKOSPOL prodává své byty i v dalších projektech. Už jen poslední jeden byt zbývá doprodat v šesté etapě projektu Nové Měcholupy. Z 90 procent jsou vyprodány byty i v projektech Michelské zahrady nebo Slunečné terasy Řeporyje. Velmi rychle se prodávají byty i v projektu EKOCITY Uhříněves, Výhledy Barrandov či Viladomy Dubeč.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Luxusní byt slavného návrháře se prodal za 253 mil. korun.

Pařížský byt zesnulého módního návrháře Karla Lagerfelda se prodal za deset milionů eur (253 milionů korun). Více»

Na památkách po celé České republice začíná hlavní turistická sezona.

Na státních památkách dnes začíná hlavní turistická sezona. Tradiční termín otevření památek se letos z 1. dubna posunul kvůli Velikonocům. Více»

Investor, který vstoupí do Vít. sléváren, by měl být znám za několik týdnů.

Jméno investora, který by měl do ostravské společnosti Vítkovické slévárny vstoupit jako její nový vlastník, by mělo být známo do několika týdnů. ČTK a MF Dnes to řekl insolvenční správce Jan Mašek ze společnosti AZAM - insolvence. Více»

Společnost PlaneStation musí vyklidit vojenské letiště Líně.

Krajský soud v Plzni rozhodl, že firma PlaneStation musí do dvou měsíců od obdržení rozsudku vyklidit záložní vojenské letiště Líně. Nájemce, který letiště od roku 2000 provozuje, včera uvedl, že se ještě dovolá k Nejvyššímu soudu. Více»

Útlum uhelných elektráren dodávky neohrozí.

Výrazně však zdraží energie. Více»

Všechny články a aktuality »»