Provozuje:
Juris Real Estate

Do čela ARTN opět zvolena Zdenka Klapalová.

Členská základna se rozšíří o korporátní členy.

Do čela ARTN opět zvolena Zdenka Klapalová.

autor. JURIS REAL

Členská základna se rozšíří o korporátní členy.

Valná hromada Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí potvrdila stávající složení správní a dozorčí rady. Schválena byla zásadní změna stanov, která po 13 letech existence ARTN nově umožní vstup korporátních členů. K úpravě stanov ARTN přistoupila s cílem pokračovat v procesu profesionalizace sdružení a možnost dále zefektivnit činnost pracovních skupin. Na jednání 14. valné hromady členové ARTN byl schválen mandát všem stávajícím členům statutárních orgánů jako v loňském roce. Předsedou dozorčí rady byl zvolen Jan Sadil, generální ředitel Hypoteční banky. Spolu s ním zasednou v dozorčím orgánu Pavel Kliment, partner poradenské společnosti KPMG Česká republika a Zdeněk Válka, který v České republice a na Slovensku řídí pobočku americké nadnárodní společnosti Stewart Title.

Správní rada ARTN zasedne v nadcházejícím funkčním období rovněž ve stejné sestavě: Gabriel Achour (advokátní kancelář Achour & Hájek), Emil Holub (Clifford Chance), Lenka Kostrounová (ČSOB), Jiří Pácal (Central Europe Holding), Petr Palička (Penta Investments) a Marcel Soural (Trigema). Jako prezidentka ve správní radě zasedne právě znovu také Zdenka Klapalová, partnerka mezinárodní společnosti Knight Frank a Tomáš Drtina, který byl zvolen viceprezidentem.

Členskou základnu ARTN, kterou tvoří přední osobnosti a experti českého realitního trhu, budou moci od nynějška rozšířit i právnické osoby. Zapojení korporátních členů představuje významný krok v započatém procesu profesionalizace ARTN, rozšíření názorové platformy a zefektivnění práce v rámci pracovních skupin.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

NHL plánuje stěhování klubu Arizona Coyotes do Salt Lake City

Rada guvernérů NHL jednohlasně schválila prodej klubu Arizona Coyotes a jeho přesun do Salt Lake City. Více»

Zájemci mají možnost navštívit stanice metra B Florenc.

U příležitosti oslav padesáti let metra v Praze nabízí dopravní podnik unikátní možnost navštívit zázemí ve stanici Florenc. Více»

V Rokycanech existují ekologické veřejné toalety.

Nevyužívají elektřinu, ani chemii. Více»

Soud zahájil insolvenci s firmou Kovosvit MAS Machine Tools.

Českobudějovický krajský soud zahájil insolvenční řízení se strojírenskou firmou Kovosvit MAS Machine Tools. Věřitel požaduje po společnosti zaplacení dlužné částky více než 20 milionů korun. Více»

Mrazivá noc snížila naději na letošní dobrou úrodu ovoce.

Čekají se další mrazy. Více»

Všechny články a aktuality »»