Provozuje:
Juris Real Estate

Developeři přehlížejí rostoucí zájem o velké byty.

Vzhledem k velkému počtu svobodných lidí a dostupným hypotékám byly byty 1+kk a 2+kk velmi populární ještě před krizí. Silné populační ročníky ale nyní zakládají rodiny a hledají spíše byty 3+kk a 4+kk.

Developeři přehlížejí rostoucí zájem o velké byty.

autor. JURIS REAL

Vzhledem k velkému počtu svobodných lidí a dostupným hypotékám byly byty 1+kk a 2+kk velmi populární ještě před krizí. Silné populační ročníky ale nyní zakládají rodiny a hledají spíše byty 3+kk a 4+kk.

Zájem mladých párů se v posledních pěti letech zdvojnásobil. Developeři ale stále zájem o velké byty přehlížejí.

„Malé byty se staly díky nízkým cenám i akceptovatelným splátkám hypoték skvělou investicí a startovacím bydlením singles. A to už před nástupem krize, kdy se osamostatňovaly silné populační ročníky. Období krize trend jen potvrdilo. Tito lidé ale nyní už žijí v páru a plánují nebo založili rodinu. Hledají, kde se usadit,“ uvedl Tal Grozner, ředitel společnosti Star Group. „Problém je, že developeři stále ještě výstavbu nepřizpůsobili poptávce mladých rodin. Trendem, který naznačuje brzkou změnu, je však plánování projektu tak, aby případným spojením menších bytů mohl v případě zájmu vzniknout velký vzdušný byt,“ popsal Tal Grozner. „Největší důraz zákazníci kladou na rozlehlý obývací pokoj s kuchyňským koutem, dostatek úložných prostorů, komory třeba pro čisticí prostředky, vestavěné skříně a podobně. Populární jsou ložnice s vlastní koupelnou i samostatné šatny. V našem případě klienti řeší i přímé okolí, blízkost zbudované mateřské školy, obchodů, relaxačních a sportovních zón i dětských hřišť.“




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

MMF zhoršil odhad růstu tuzemské ekonomiky na 0,7 procenta.

Hrubý domácí produkt České republiky se v letošním roce zvýší o 0,7 procenta po loňském poklesu o 0,4 procenta. Předpověděl to ve svém jarním výhledu pro světovou ekonomiku Mezinárodní měnový fond. Více»

Zkrácení doby oddlužení na tři roky čeká v Poslanecké sněmovně schvalování.

Zkrácení doby oddlužení z nynějších pěti let na tři roky pro všechny dlužníky čeká ve Sněmovně závěrečné schvalování. Ve hře jsou po včerejším druhém čtení různá zpřísnění vládní novely. Více»

U metra na Čerňáku začala výstavba polyfunkčního domu za 630 mil. Kč.

U stanice pražského metra B Černý Most v Praze 14 má do dvou let vzniknout nový polyfunkční dům s byty pro dostupné bydlení, restaurací, knihovnou nebo informačním centrem radnice. Více»

Skanska spouští prodej nových bytů.

Skanska spouští prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena ve Vysočanech. Více»

Výkonný výbor FAČR se má dnes zabývat výstavbou nového stadionu na Strahově.

Po dnešním jednání výkonného výboru Fotbalové asociace České republiky by mělo být jasněji o osudu areálu na Strahově. Více»

Všechny články a aktuality »»