Provozuje:
Juris Real Estate

Developer EKOSPOL zahájil prodej sedmé etapy projektu Panorama Kyje.

Nabízí v ní 96 nových bytů s nejlepším poměrem ceny a kvality.

Developer EKOSPOL zahájil prodej sedmé etapy projektu Panorama Kyje.

autor. JURIS REAL

Nabízí v ní 96 nových bytů s nejlepším poměrem ceny a kvality.

Tuzemský developerský lídr EKOSPOL pokračuje v masivní prodejní ofenzivě i v podzimních měsících. Do prodeje nově uvádí již sedmou etapu projektu Panorama Kyje, v níž nabízí 96 nových bytů s nejlepším poměrem ceny a kvality.

V předchozích šesti etapách tohoto projektu nabídl EKOSPOL téměř 700 bytů a všechny byly vyprodány dlouhou dobu před dokončením.

V rámci sedmé etapy EKOSPOL zákazníkům nabízí 96 bytů v dispozicích od 1+kk až po 5+kk ve třech moderních čtyř až pětipodlažních domech. Ceny bytů začínají na 1,42 milionu korun u 1+kk, na 1,61 milionu korun u 2+kk či na 2,74 milionu korun u bytů 3+kk.

„Panorama Kyje je aktuálně nejprodávanější projekt nových bytů u metra v celé Praze. Splňuje všechny současné požadavky na moderní bydlení – je blízko velkých zelených ploch, má vynikající dopravní dostupnost na metro i do centra Prahy a disponuje skvělou občanskou vybaveností,“ říká Evžen Korec, generální ředitel a předseda představenstva společnosti EKOSPOL.

Panorama Kyje je synonymem pro žádanou lokalitu v Praze s nádherným výhledem. Pokračující výstavbou dalších etap projektu zde vznikne nová čtvrť s téměř tisíci byty.

Tato nová čtvrť v klidové zóně s předzahrádkami a dětským hřištěm se stane doslova klenotem pro rodinné bydlení.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

MMF zhoršil odhad růstu tuzemské ekonomiky na 0,7 procenta.

Hrubý domácí produkt České republiky se v letošním roce zvýší o 0,7 procenta po loňském poklesu o 0,4 procenta. Předpověděl to ve svém jarním výhledu pro světovou ekonomiku Mezinárodní měnový fond. Více»

Zkrácení doby oddlužení na tři roky čeká v Poslanecké sněmovně schvalování.

Zkrácení doby oddlužení z nynějších pěti let na tři roky pro všechny dlužníky čeká ve Sněmovně závěrečné schvalování. Ve hře jsou po včerejším druhém čtení různá zpřísnění vládní novely. Více»

U metra na Čerňáku začala výstavba polyfunkčního domu za 630 mil. Kč.

U stanice pražského metra B Černý Most v Praze 14 má do dvou let vzniknout nový polyfunkční dům s byty pro dostupné bydlení, restaurací, knihovnou nebo informačním centrem radnice. Více»

Skanska spouští prodej nových bytů.

Skanska spouští prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena ve Vysočanech. Více»

Výkonný výbor FAČR se má dnes zabývat výstavbou nového stadionu na Strahově.

Po dnešním jednání výkonného výboru Fotbalové asociace České republiky by mělo být jasněji o osudu areálu na Strahově. Více»

Všechny články a aktuality »»