Provozuje:
Juris Real Estate

Colliers zprostředkovala přestěhování Tarsago ČR do nových kanceláří.

Colliers International dokončila projekt pro společnost Tarsago Česká republika, s.r.o., jenž zahrnoval zprostředkování pronájmu a řízení interiérových úprav nových kanceláří v budově Danube House, kam se Tarsago přestěhovalo v březnu letošního roku.

Colliers zprostředkovala přestěhování Tarsago ČR do nových kanceláří.

autor. JURIS REAL

Colliers International dokončila projekt pro společnost Tarsago Česká republika, s.r.o., jenž zahrnoval zprostředkování pronájmu a řízení interiérových úprav nových kanceláří v budově Danube House, kam se Tarsago přestěhovalo v březnu letošního roku.

Za společnost Colliers International na projektu pracovaly týmy z oddělení pronájmu kancelářských prostor, zastupování klientů a project managementu.

Ukončení projektu je završením procesu, který začal na konci roku 2013, kdy společnost Tarsago požádala Colliers o komplexní přezkoumání potřeb společnosti s cílem zajistit řešení, které by co nejlépe vyhovovalo nové obchodní strategii a vnitřní reorganizaci společnosti Tarsago. Nyní již bývalé sídlo ve Staré Celnici, kde si Tarsago pronajímalo 1 733 m2, bylo více než 10 let staré a design a technologie kancelářského vybavení a zařízení odpovídaly době, kdy byly prostory vybudovány. Požadavkem společnosti Tarsago bylo propojení open office prostředí s dostatečným množstvím oddělených místností pro jednání. Společnost Colliers nejprve zvažovala rekonstrukci původních prostor, což se nakonec ukázalo jako neefektivní. Proto tým Colliers změnil přístup a začal hledat prostory, které by lépe odpovídaly požadavkům klienta.

Společnost Colliers pro Tarsago úspěšně vyjednala předčasné ukončení nájemní smlouvy s předchozím nájemcem, čímž pomohla eliminovat dodatečné výdaje, a doporučila společnosti Tarsago přesídlit na plochu o velikosti 1 110 m2 do budovy Danube House. Díky přestěhování došlo k maximalizaci efektivity pronajímaných prostor při současné redukci plochy o více než 600 m2. Přesun ze zastaralých, dělených kancelářských prostor do moderního open space prostředí navíc přináší nový koncept, který poskytuje přibližně 100 zaměstnancům kreativnější pracovní prostředí umožňující lepší spolupráci odpovídající novým obchodním potřebám společnosti Tarsago. „Jsme velice rádi, že jsme se v březnu přestěhovali do moderních prostor v budově Danube House. Již se ukázalo, že nové prostředí skutečně napomáhá tomu, že naši lidé se častěji setkávají, diskutují, a tím pádem mohou lépe sdílet své nápady, což je klíčové pro naši novou obchodní strategii,“ řekl Ricky Goodman, Transformation Manager ve společnosti Tarsago Česká republika, s.r.o. Radana Williamsová, Senior Associate, Colliers International Česká republika, dodala: „Projekt pro společnost Tarsago jsme úspěšně dokončili včas a v rámci předem stanoveného rozpočtu. To jednoznačně ukazuje, že naše týmy umí skvěle spolupracovat. Zároveň jsme opět dokázali, že jsme schopni nabídnout klientům skutečně komplexní služby.“




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Luxusní byt slavného návrháře se prodal za 253 mil. korun.

Pařížský byt zesnulého módního návrháře Karla Lagerfelda se prodal za deset milionů eur (253 milionů korun). Více»

Na památkách po celé České republice začíná hlavní turistická sezona.

Na státních památkách dnes začíná hlavní turistická sezona. Tradiční termín otevření památek se letos z 1. dubna posunul kvůli Velikonocům. Více»

Investor, který vstoupí do Vít. sléváren, by měl být znám za několik týdnů.

Jméno investora, který by měl do ostravské společnosti Vítkovické slévárny vstoupit jako její nový vlastník, by mělo být známo do několika týdnů. ČTK a MF Dnes to řekl insolvenční správce Jan Mašek ze společnosti AZAM - insolvence. Více»

Společnost PlaneStation musí vyklidit vojenské letiště Líně.

Krajský soud v Plzni rozhodl, že firma PlaneStation musí do dvou měsíců od obdržení rozsudku vyklidit záložní vojenské letiště Líně. Nájemce, který letiště od roku 2000 provozuje, včera uvedl, že se ještě dovolá k Nejvyššímu soudu. Více»

Útlum uhelných elektráren dodávky neohrozí.

Výrazně však zdraží energie. Více»

Všechny články a aktuality »»