Provozuje:
Juris Real Estate

Český realitní trh má i nadále příznivý vývoj.

Imobilie v České republice i nadále lákají investory, nicméně rekordní rok 2016 překonán zřejmě nebude. Hodnota investic do nemovitostí přesáhla za první kvartál letošního roku nárůst 214 procent na 1,08 miliardy eur.

Český realitní trh má i nadále příznivý vývoj.

autor. JURIS REAL

Imobilie v České republice i nadále lákají investory, nicméně rekordní rok 2016 překonán zřejmě nebude. Hodnota investic do nemovitostí přesáhla za první kvartál letošního roku nárůst 214 procent na 1,08 miliardy eur.

„Český trh s nemovitostmi zahájil rok 2019 velice slibně a domníváme se, že většina investorů zůstane přiměřeně optimistická. Výše dále plánovaných transakcí naznačuje, že investoři mají během tohoto roku zájem o uzavření dalších obchodů,“ uvedl vedoucí výzkumného oddělení Colliers Ondřej Vlk. Investoři zatím chystají další dvě velké investice s hodnotou nad 200 milionů eur. Celkově tak odborníci předpokládají letošní objem investic okolo 1,5 miliardy eur. Český trh ovládli mezi investory Češi s podílem 35 procent. Dominance domácího trhu investorů převládala i při prodeji s podílem 37 procent, následovali je Slováci (22 procent), Němci (18 procent) a Britové (15 procent).




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Depozitář budoucího Tech. muzea ve Vysokém Mýtě zaplňují historické autobusy.

Do opravené haly, která bude sloužit jako depozitář budoucího Technického muzea ve Vysokém Mýtě, se stěhují historické autobusy. Více»

Stavební veletrhy v Brně poradí s rekonstrukcemi.

Stavební veletrh Brno, Dřevo a stavby a Festival architektury od středy do soboty obsadí dva pavilony brněnského výstaviště. Více»

Banky poskytly v březnu hypotéky za 18 mld. Kč.

To je o půlku více než loni. Více»

Historickým městem roku 2023 se stal Žatec na Lounsku v Ústeckém kraji.

Cena je odměnou za nejlepší využití peněz na obnovu památek z programu ministerstva kultury. Více»

NCOZ stíhá šest občanů kvůli korupci související s obecními byty v Brně.

Kriminalisté z Národní centrály proti organizovanému zločinu obvinili šest lidí kvůli korupčnímu jednání v souvislosti se správou a hospodařením bytového fondu jedné brněnské městské části. Více»

Všechny články a aktuality »»