Provozuje:
Juris Real Estate

Česká spočitelna zvýhodnila osmileté fixace hypotečních úvěrů.

Česká spořitelna nabízí zvýhodněnou úrokovou sazbu osmileté fixace hypotečních úvěrů. Úrokovou sazbu 2,09 procenta získají klienti, kteří zažádají o hypotéku do 25. října a zároveň si sjednají pojištění schopnosti splácet.

Česká spočitelna zvýhodnila osmileté fixace hypotečních úvěrů.

autor. JURIS REAL

Česká spořitelna nabízí zvýhodněnou úrokovou sazbu osmileté fixace hypotečních úvěrů. Úrokovou sazbu 2,09 procenta získají klienti, kteří zažádají o hypotéku do 25. října a zároveň si sjednají pojištění schopnosti splácet.

Bez pojištění nabízí Spořitelna sazbu 2,29 procenta.

Akce je platná pro nové hypotéky i pro refinancování hypoték z jiných bank až do 90 procent hodnoty nemovitosti.

Česká spořitelna poskytla ve třetím čtvrtletí hypotéky v objemu 13,5 miliardy korun, což představuje meziroční nárůst o více než 51 procent.

„Podobně slibné výsledky očekáváme i v posledním čtvrtletí, které by mělo být v objemu i počtu poskytnutých hypoték zhruba stejně silné,“ řekl Karel Chábek, manažer hypoték České spořitelny. „Abychom v úspěšném trendu pokračovali a zároveň dali našim klientům šanci zajistit si co nejnižší sazbu na co nejdelší dobu, připravili jsme pro naše zákazníky výhodnou sazbu pro osmiletou fixaci,“ sdělil Karel Chábek, manažer hypoték České spořitelny.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

MMF zhoršil odhad růstu tuzemské ekonomiky na 0,7 procenta.

Hrubý domácí produkt České republiky se v letošním roce zvýší o 0,7 procenta po loňském poklesu o 0,4 procenta. Předpověděl to ve svém jarním výhledu pro světovou ekonomiku Mezinárodní měnový fond. Více»

Zkrácení doby oddlužení na tři roky čeká v Poslanecké sněmovně schvalování.

Zkrácení doby oddlužení z nynějších pěti let na tři roky pro všechny dlužníky čeká ve Sněmovně závěrečné schvalování. Ve hře jsou po včerejším druhém čtení různá zpřísnění vládní novely. Více»

U metra na Čerňáku začala výstavba polyfunkčního domu za 630 mil. Kč.

U stanice pražského metra B Černý Most v Praze 14 má do dvou let vzniknout nový polyfunkční dům s byty pro dostupné bydlení, restaurací, knihovnou nebo informačním centrem radnice. Více»

Skanska spouští prodej nových bytů.

Skanska spouští prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena ve Vysočanech. Více»

Výkonný výbor FAČR se má dnes zabývat výstavbou nového stadionu na Strahově.

Po dnešním jednání výkonného výboru Fotbalové asociace České republiky by mělo být jasněji o osudu areálu na Strahově. Více»

Všechny články a aktuality »»